Πολιτική

«Δριμύ κατηγορώ» γιά προσπάθεια «φίμωσης» του δημοτικού συμβούλου Παιονίας Α.Βασιλακάκη

Προσπάθεια «φίμωσης» του επικεφαλής του συνδυασμού «Λαϊκή Συσπείρωση» δημοτικού συμβούλου Παιονίας Αναστασίου Βασιλακάκη καταγγέλλει η συμπολίτιδα Σοφία Ψαρρά, με την ακόλουθη επιστολή – δήλωσή της:

«Όλοι όσοι ζητούσαν την ενότητα τις προηγούμενες μέρες στην περιοχή της Παιονίας, την ξέχασαν, όταν έκανε τοποθέτηση ο εκλεγμένος εκπρόσωπος της «Λαϊκής Συσπείρωσης».

Ο δήμος και οι επικαλούμενοι την ενότητα απλώς κοιτούν την απαράδεκτη προσπάθεια «φίμωσης» του εκλεγμένου δημοτικού συμβούλου Τάσου Βασιλακάκη, με τρόπο που απαξιώνει την ανθρώπινη υπόσταση.

Ευτυχώς γιά την αλήθεια, έχει αρχίσει να «ξεφουσκώνει»ιτο επιχείρημα, ότι κάποιοι δήμαρχοι είναι όλων των δημοτών.Όσο και να επικαλούνται προεκλογικώς την ανεξαρτησία τους από πολιτικές αντιλήψεις συγκεκριμένων χώρων, τόσο η πραγματικότητα τους αποκαλύπτει. Άλλωστε, η υπεροχή του «δυνατού» φαίνεται στον τρόπο, με τον οποίο αντιμετωπίζει τους αντιπάλους του.

Ευτυχώς γιά την αλήθεια, που δεν ξεχνιέται, αυτοί, που σήμερα είναι υπέρμαχοι της ενότητας, το παρελθόν τους ακολουθεί.Είναι αυτοί που συμμετείχαν στην Πατριωτική Κίνηση πριν λίγα χρόνια στην Παιονία και σε εκδήλωσή τους επιτέθηκαν στον τότε βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Θόδωρο Παραστατίδη.Οι τραμπουκισμοί και τα ακραία λόγια δεν φοβίζουν, δεν «φιμώνουν».

Οφείλουμε να προασπίσουμε το δικαίωμα στη διαφορετική άποψη και στον πολιτικό πολιτισμό.
Αν θέλουμε να θέσουμε θεμέλια για το μέλλον, έχουμε υποχρέωση να υπερασπιστούμε τη δημοκρατία και τον διάλογο!
Όχι αύριο!Χθες!».

Περισσότερα
Δείτε ακόμα