Οικονομία

Δριμεία κριτική στην περιφερειακή διοίκηση από την μείζονα μειοψηφία

Δριμεία κριτική στην περιφερειακή διοίκηση Κ.Μακεδονίας, γιά τον απολογισμό του 2015, ασκεί ο συνδυασμός της μείζονος μειοψηφίας «Περιφέρεια Πρωταθλήτρια».

Στην σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:
«Στον απολογισμό του έτους 2015 η διοίκηση με τον περιφερειάρχη, παρά την φιλότιμη προσπάθεια τους δεν μπόρεσαν να δικαιολογήσουν τις καθυστερήσεις και απεντάξεις των έργων, την απουσία πρωτοβουλιών αλλά και την απουσία της ίδιας της περιφέρειας από τα επίκαιρα προβλήματα των πολιτών.

Το οδικό δίκτυο της Π.Κ.Μ. το οποίο βρίσκεται σε τραγική κατάσταση, η απώλεια κονδυλίων 8.000.000 Ευρώ λόγω καθυστερήσεων των έργων, η απώλεια 6.000.000 Ευρώ για έργα εκτάκτων αναγκών, η απώλεια των προγραμμάτων LEADER 250.000 ευρώ, οι καθυστερήσεις στα προγράμματα της ”Αγροδιατροφικής Σύμπραξης” και της ”Έξυπνης Εξειδίκευσης”, η αδιαφορία για τα δημοπρατήρια, η έλλειψη πρωτοβουλιών για τις αποζημιώσεις των πλημμυροπαθών αγροτών, η απώλεια κονδυλίων στον τουρισμό 500.000 ευρώ, συνιστούν και αποτυπώνουν την λειτουργία της Π.Κ.Μ. καθιστώντας αυτή αναποτελεσματική».

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Φωτοσχόλιο

Μετά την εκλογή Συμπαραστάτη του δημότη και της επιχείρησης στο δήμο Παιονίας