Πολιτισμός

Η δραστηριότητα της Πολιτιστικής Εταιρίας Εκπαιδευτικών Κιλκίς

Από την Πολιτιστική Εταιρία Εκπαιδευτικών Κιλκίς εκδόθηκε ενημερωτικό δελτίο γιά την δραστηριότητά της κατά την τρέχουσα περίοδο.

Στο δελτίο αναφέρονται, μεταξύ άλλων, και τα εξής:

« Για την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2023, διοργανώνουμε ημερήσια εκδρομή στο σπήλαιο Αλιστράτης, στην ιερά μονή Παναγίας Εικοσιφοινίσσης και στην Δράμα.
Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής ισχύουν τα τηλέφωνα 6943.193004 (Ντίνα Τρίγκα) και 6978.315503 (Φανή Δημητριάδου).
Τηρείται αυστηρά η σειρά προτεραιότητας…

… Την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2023 θα παρουσιασθεί στο εντευκτήριο της Εταιρίας (Μητροπόλεως 11), με ώρα έναρξης 8.30 το βράδυ, το παιδικό παραμύθι «Ο Αστέρης ταξιδεύει στο διάστημα» της εκπαιδευτικού Σωτηρίας Μιχαηλίδου…

… Η Πολιτιστική Εταιρία Εκπαιδευτικών, μετά από επικοινωνία με εκπαιδευτικούς φορείς του νομού Τρικάλων, απέστειλε βοήθεια, που περιλαμβάνει ρουχισμό για τα παιδιά του νηπιαγωγείου Φαρκαδόνας και αθλητικό υλικό γιά το δημοτικό σχολείο Μεγάλων Καλυβίων…

… Συγκροτείται θεατρική ομάδα ενηλίκων με υπεύθυνη το μέλος της Πολιτιστικής Εταιρίας Εκπαιδευτικών, συνταξιούχο φιλόλογο Ολυμπία Κηπουρίδου.
Τα τηλέφωνα επικοινωνίας γιά συμμετοχή στην ομάδα και γιά πληροφορίες είναι 6945.917177 (Ολυμπία Κηπουρίδου) και 6973.212476 (Ιωάννα Τσουβελεκίδου).

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Φωτοσχόλιο

Μετά την εκλογή Συμπαραστάτη του δημότη και της επιχείρησης στο δήμο Παιονίας