Γενικά

Δράση ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Μαστού από την 1η Τ.ΟΜ.Υ. Κιλκίς

Την Παρασκευή 23.10.20 η 1η Τ.ΟΜ.Υ. Κιλκίς σε συνεργασία με το Κέντρο Υγείας Κιλκίς πραγματοποίησαν δράση ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Μαστού στον αύλειο χώρου του κτιρίου,εν όψη της 25ης Οκτωβρίου, Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου του Μαστού.

Με έντονο το αίσθημα της ευθύνης απέναντι στους πολίτες και στα μέτρα έναντι του κορωνοϊού, διανεμήθηκε έντυπο ενημερωτικό υλικό του υπουργείου Υγείας σχετικά με τη νόσο καθώς και ροζ κορδελάκια ευαισθητοποίησης.

Στόχος της δράσης ήταν η αφύπνιση του γυναικείου πληθυσμού για την σπουδαιότητα της πρόληψης και έγκαιρης διάγνωσης του καρκίνου του μαστού.

Το κοινό ανταποκρίθηκε πολύ θετικά στην δράση αυτή, η απήχηση ήταν μεγάλη και σε αρκετά σημεία πραγματοποιήθηκε διάλογος με τους πολίτες

Είναι πολύ σημαντικό, σε περιόδους όπως αυτή που διανύουμε, όπου η πανδημία είναι το φλέγον ζήτημα της επικαιρότητας, να υπενθυμίζουμε στους πολίτες την σοβαρότητα της πρόληψης και στα υπόλοιπα θέματα υγείας και δη του καρκίνου του μαστού.

Την ίδια ημέρα, παράλληλα με την αναφερόμενη δράση, διανεμήθηκε και έντυπο υλικό στους πολίτες, που αφορούσε την σωστή χρήση της μάσκας και την άυλη συνταγογράφηση.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Φωτοσχόλιο

Από την τακτική συνεδρίαση η ΔΕΕΠ Ν.Δ ν. Κιλκίς γιά την αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος των Ευρωεκλογών.