Πολιτική

Ο Χ. Δραγανίδης δεν θα θέσει νέα δημαρχιακή υποψηφιότητα

Την απόφασή του να μην θέσει νέα υποψηφιότητα γιά την δημαρχία Παιονίας ανακοίνωσε ο δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής του συνδυασμού «Παιόνων Πολιτεία», γνωστοποιώντας συγχρόνως την διάλυση του συνδυασμού.
Στην σχετική έγγραφη δήλωσή του ο κ. Δραγανίδης αναφέρει τα εξής:
«Στις δημοτικές εκλογές, που έρχονται, δοκιμάζεται σε μεγάλο βαθμό τόσο ο θεσμός της τοπικής αυτοδιοίκησης όσο και
η συνοχή της ίδιας της κοινωνίας μας. Με περιορισμένες χρηματοδοτήσεις, με ασφυκτικό πλαίσιο λειτουργίας, με αναγκαστικές αυξήσεις χρήσης των δημοτικών υπηρεσιών και επερχόμενες καταργήσεις και συγχωνεύσεις δημοτικών υπηρεσιών, χωρίς πραγματική αυτονομία, γίνεται φανερό ότι και το τελευταίο ανάχωμα αυτοοργάνωσης της κοινωνίας μας καταρρέει. Η οικονομική κρίση διαβρώνει θεσμούς και αρχές και αλλάζει τις προτεραιότητες και τις ανάγκες όλων μας.
Με τις διαπιστώσεις αυτές αποφάσισα να μην είμαι υποψήφιος στις επόμενες δημοτικές εκλογές και κάλεσα τα μέλη του συνδυασμού μας «Παιόνων Πολιτεία» σε συγκέντρωση την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου, όπου έκανα τον απολογισμό δράσης της δημοτικής περιόδου που τελειώνει. Τόνισα τον σημαντικό ρόλο που διαδραμάτισε στα δημοτικά πράγματα ο συνδυασμός μας, την προσήλωσή του στις αρχές της ιδρυτικής διακήρυξής του και την επιτυχημένη δραστηριότητά του στον έλεγχο των πεπραγμένων της δημοτικής αρχής.
Ευχαρίστησα τους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους μας τόσο για τη δουλειά τους όσο και για την συνεργασία, τους δημότες, που συμμετείχαν εκπροσωπώντας των συνδυασμό μας στα νομικά πρόσωπα και τις δημοτικές επιχειρήσεις και στάθηκα ιδιαίτερα στην επιτυχημένην, κατά γενική ομολογία, θητεία των προέδρων μας των δημοτικών κοινοτήτων
Ακολούθησε διάλογος και αναπτύχθηκαν προτάσεις γιά το μέλλον του συνδυασμού μας. Τελικώς αποφασίστηκε η μη κάθοδος στις εκλογές και η αναστολή της λειτουργίας του.
Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω όλους όσους μας επέλεξαν στις τελευταίες δημοτικές εκλογές με την πίστη ότι εκπληρώσαμε ,με όσα μέσα διαθέταμε-τις δεσμεύσεις μας στο ρόλο της μειοψηφίας κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Επίσης, ευχαριστώ θερμά όσους μας βοήθησαν και μας στήριξαν στο έργο μας, όσους συμμετέσχον ενεργά στις δραστηριότητες μας, όλους τους υποψηφίους μας που συμμετείχαν στις εκλογές . Τους υπόσχομαι οτι θα συνεχίσουμε να είμαστε πάντα ενεργοί πολίτες και σίγουρα θα ξανασυναντηθούμε όλοι μας σε νέους αγώνες για την πρόοδο και την ανάπτυξη του τόπου μας».

Περισσότερα

Εκδήλωση της ΝΕ Κιλκίς ΠΑΣΟΚ με θέμα την αντιμετώπιση προβλημάτων στην Παθολογική του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς

Από την νομαρχιακή επιτροπή Κιλκίς του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: «Μετά τα όσα δυσάρεστα και συνάμα τραγικά παρουσίασαν οι […]

Δείτε ακόμα