Οικονομία

Τακτικοί οι προληπτικοί φορολογικοί έλεγχοι στην Ειδομένη

Η εδώ και σχεδόν ένα χρόνο ύπαρξη του προβλήματος αρχικώς των μεγάλων ροών προσφύγων και μεταναστών και εσχάτως του εγκλωβισμού σημαντικού αριθμού αυτών στην περιοχή της Ειδομένης δεν απετέλεσε αιτία αναστολης των τακτικών προληπτικών φορολογικών ελέγχων σε επιχειρήσεις, που δραστηριοπιούνται εκεί, από την ΔΟΥ Κιλκίς.

Ενας τέτοιος προληπτικός έλεγχος διενεργήθηκε από κλιμάκιό της την Παρασκευή 4.3.16 σε καντίνες εντός και εκτός του καταυλισμού και σε οδηγούς ταξί, βεβαιώνοντας δύο παραβάσεις στις πρώτες.

Οπως δήλωσε ο διευθυντής της ΔΟΥ Κιλκίς Ευάγγελος Ιωαννίδης οι έλεγχοι είναι συχνοί τόσο μέσα στον καταυλισμό όσο και στο χωριό της Ειδομένης και την ευρύτερη περιοχή και κατά καιρούς έχουν καταγραφεί παραβάσεις.

Απαντώντας σε ερώτηση γιά το αν οι έλεγχοι της περασμένης Παρασκευής σχετίζονται με καταγγελίες γιά κρούσματα αισχροκέρδειας, ο κ. Ιωαννίδης τόνισε, ότι ο έλεγχος γιά αισχροκέρδεια δεν ανήκει στην αρμοδιότητα της ΔΟΥ και απέδωσε τα σχετικά τηλεφωνήματα προς αυτήν σε εκ μέρους των πολιτών άγνοια αυτού του δεδομένου.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Προτάσεις του υποψήφιου αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς Στ. Μάλγαρη γιά στάσιμα έργα αρμοδιότητας ΠΚΜ

Σειρά προτάσεων για στάσιμα έργα αρμοδιότητας της περιφέρειας Κ. Μακεδονίας διατυπώνει ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς Στέφανος Μάλγαρης, ασκώντας συθγχρόνως κριτική […]

Δεν έμεινε… στα λόγια!

Το ότι η κατάσταση σε ό, τι αφορά στο θέμα των αδεσπότων ζώων έχει παρουσιάσει εδώ και κάποιο διάστημα θεαματική […]