Αθλητισμός

Οι «Μαυραετοί» της Δράμας αντιμέτωποι του Εθνικού Ν.Αγιονερίου

Η αυλαία του 1ου ομίλου άνοιξε χθές με τα παιχνίδια Άρης- Απόλλων 1960 2-0 και Απόλλων Καλαμαριάς- Καμπανιακός 1-1.

Στην Δράμα ταξιδεύει ο Εθνικός Ν. Αγιονερίου προκειμένου να αντιμετωπίσει στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής ημέρας του πρωταθλήματος του α’ ομίλου της γ’ εθνικής κατηγορίας την ιστορική τοπική ομάδα της Δόξας.

Η ομάδα εκπρόσωπος του νομού Κιλκίς καλείται να ανταγωνισθεί αυτή τη φορά μια εκ των ισχυρών ομάδων του 1ου ομίλου και σίγουρα η πρώτη “έξοδος” για την κούρσα του πρωταθλήματος θα είναι χρήσιμη για την εξαγωγή πολύτιμων συμπερασμάτων.

Ο Εθνικός δεν έχει κάποιο αγωνιστικό πρόβλημα και θα παραταχθεί πλήρης απέναντι στους «Μαυραετούς».

Τόσο η Δόξα όσο και ο Εθνικός προέρχονται από νίκες στην πρώτη αγωνιστική ημέρα.

Ο προπονητής του Εθνικού Γιώργος Γεωργιάδης είχε την Τετάρτη 30.9.15 την ευκαιρία να δοκιμάσει σε αγώνα κυπέλλου ΕΠΣΚ ποδοσφαιριστές που δεν συγκαταλέγονται μέχρι σήμερα στο βασικό σχήμα της ομάδας προσφέροντάς τους την δυνατότητα να δείξουν το βαθμό ετοιμότητας τους εν όψει της δύσκολης συνέχειας.

Σε συζήτηση του μετά το τέλος της αναμέτρησης δήλωσε ικανοποιημένος από την προσπάθεια και την αγωνιστικότητα που επέδειξαν.

Σε συνδυασμό με τους παίκτες οι οποίοι συγκροτούν τον βασικό «κορμό» της ομάδας (τους οποίους “ξεκούρασε” στην αναμέτρηση της Τετάρτης) του δημιουργούν «ευχάριστο» πονοκέφαλο μιας και «λύνονται» τα χέρια του όσον αφορά τις επιλογές που θα έχει στην διάθεση του για τη συνέχεια των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας.

Περισσότερες δυσκολίες από την αναμέτρηση της πρεμιέρας παρουσιάζει η αναμέτρηση όπως δήλωσε ο Ανδρέας Παντζιαράς: «Θα είναι ένα πιο δύσκολο παιχνίδι από αυτό της πρεμιέρας, Είναι μια αναμέτρηση που κρύβει πολλούς κινδύνους και πρέπει να είμαστε σοβαροί και προσεκτικοί. Το Αγιονέρι είναι μια πολύ καλή ομάδα, ειδικά επιθετικά και έρχεται από νίκη κάτι που σημαίνει ότι θα έχει πολύ καλή ψυχολογία. Εμείς πρέπει να αποδείξουμε ότι είμαστε μια ομάδα που μπορεί να κερδίζει μέσα έξω και ζευγαρώνοντας τις νίκες μας να δώσουμε άλλη μια χαρά στον κόσμο μας που την θέλει πολύ. Αυτό σημαίνει ότι από το ξεκίνημα πρέπει να επιβάλλουμε τον δικό μας ρυθμό και τον τρόπο παιχνιδιού που εμείς θέλουμε».

Η ίδια πεντάδα στις απουσίες

Καμία επιστροφή δεν έχει να υπολογίζει στα πλάνα του ο τεχνικός της Δόξας. Η πεντάδα των απουσιών παραμένει η ίδια. Οι Σιάμπος και Περσίδης βρίσκονται σε πολύ καλό σημείο αποθεραπείας και πολύ σύντομα θα μπουν στο πρόγραμμα της ομάδας. Αντίθετα ο Βραμέντζαλης εξακολουθεί να νιώθει έντονες ενοχλήσεις στην κύστη που έχει στο γόνατο. Επίσης παραμένουν μακριά από τις εκδηλώσεις της ομάδας οι στρατεύσιμοι Μουτεσίδης και Παπαζούδης.

Εικόνα ποδοσφαιρικού γηπέδου
Σε έναν πολύ όμορφα διαμορφωμένο χώρο θα γίνει το πρώτο φετινό παιχνίδι της Δόξας στην Δράμα. Στο γήπεδο, ο αγωνιστικός χώρος είναι σε εξαιρετική κατάσταση καθώς μόλις προχθές κουρεύτηκε για πρώτη φορά το χόρτο μετά την τελευταία επανασπορά που έγινε πριν από είκοσι μέρες.

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Δημητριάδης, Κελάζογλου, Γούτας της Ε.Π.Σ. Χαλκιδικής, ενώ παρατηρητής ο Ντοσίδης της Ε.Π.Σ. Θράκης.

Το υπόλοιπο πρόγραμμα της αγωνιστικής

Εθνικός Σερρών – Εθνικός Αλεξανδρούπολης
Κοζάνη – Εορδαϊκός
Έβρος Σουφλίου – Ηρακλής Αμπελοκήπων
Νέστος Χρυσούπολης – Βυζάντιο Κοκκινοχώματος
Θύελλα Φιλώτα – ΑΠΕ Λαγκαδά
Ρεπό έχει ο ΑΟ Καβάλας

Περισσότερα
Δείτε ακόμα