Πολιτική

Να δοθούν οργανικές θέσεις σε όλους τους εκπαιδευτικούς ειδικοτήτων του ΠΥΣΠΕ

Να δοθούν οι οργανικές θέσεις σε όλους τους εκπαιδευτικούς ειδικοτήτων, οι οποίοι βρίσκονται στη διάθεση των οικείων ΠΥΣΠΕ, ζητεί ο σύλλογος εκπαιδευτικών Παιονίας, τονίζοντας ότι γίνεται καθημερινώς δέκτης πολλαπλών σχετικών μηνυμάτων.

Στη σχετική ανακοίνωση τονίζονται και τα εξής:
«Οι διαδικασίες των υποχρεωτικών μετατάξεων αλλά και των πρόσφατων μεταθέσεων στις 1.686 οργανικές θέσεις των κοινών ειδικοτήτων της ΠΕ, έχουν συντελέσει στη δημιουργία ενός μεγάλου αριθμού εκπαιδευτικών ειδικοτήτων οι οποίοι βρίσκονται στη διάθεση των ΠΥΣΠΕ, καθώς η απόδοση οργανικών θέσεων δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί.

Ταυτοχρόνως, για τις μη κοινές ειδικότητες της ΠΕ εκκρεμεί επιπρόσθετα και η σύσταση των οργανικών θέσεων με αποτέλεσμα οι αιτήσεις μεταθέσεων των ειδικοτήτων αυτών να βρίσκονται κυριολεκτικά στον αέρα.
Το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου Παιονίας γνωστοποιεί τα αιτήματα των συναδέλφων και καλεί το δημοτικό συμβούλιο της ΔΟΕ να προβεί σε κάθε μορφή πίεσης για την άμεση επίλυση του παραπάνω ζητήματος.»

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Γ.Φλωρίδης: Επανέρχεται το αυτεπάγγελτο στη δίωξη στελεχών σε τράπεζες, ΝΠΔΔ και Δημόσιο

Την επαναφορά του αυτεπάγγελτου στη δίωξη των τραπεζικών στελεχών, των στελεχών των Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου και του Δημοσίου εξήγγειλε ο υπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Φλωρίδης. Η διάταξη, […]