Κοινωνία

Δωρεάν ψυχολογική και συμβουλευτική υποστήριξη στους πολίτες με τη συμβολή της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Κιλκίς

Με στόχο την πρόληψη των ψυχικών διαταραχών και την προαγωγή της ψυχικής υγείας και της ποιότητας ζωής το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας ενεργοποιεί υπηρεσίες ψυχολογικής και συμβουλευτικής υποστήριξης που θα παρέχονται δωρεάν στους πολίτες.

Οι προσφερόμενες υπηρεσίες αφορούν κάθε δημότη/κάτοικο, ανεξαρτήτως εθνικής, κοινωνικο-οικονομικής, θρησκευτικής ή άλλης διάκρισης, που αντιμετωπίζει προσωπικές ή οικογενειακές δυσκολίες.

Θα παρέχονται υπηρεσίες ψυχολογικής υποστήριξης σε ατομικό, οικογενειακό και ομαδικό επίπεδο που καλύπτουν θέματα όπως δυσκολίες στις σχέσεις γονέων- παιδιών, προβλήματα επικοινωνίας στην οικογένεια, συναισθηματικές δυσκολίες, διαζύγιο, διαχείριση κρίσεων στην οικογένεια, ζητήματα διαπροσωπικών σχέσεων κ.α.

Επιπλέον, το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής έχει τη δυνατότητα να σχεδιάσει και να αναπτύξει προγράμματα ψυχοεκπαίδευσης για ενήλικες, βιωματικές ομάδες γονέων καθώς και συνεργατικές δράσεις με τοπικούς φορείς και με την εκπαιδευτική κοινότητα.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν καθημερινά με την ψυχολόγο Βασιλική Μπογιατζάκη για ραντεβού από τις 8 το πρωί εώς τις 2.30 το μεσημέρι (τηλ. επικοινωνίας 2341352287).

Οι συνεδρίες θα πραγματοποιούνται σε κτήριο του δήμου Κιλκίς, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, με απόλυτη εχεμύθεια και αυστηρή τήρηση του απορρήτου.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Φωτοσχόλιο

Από την επίσκεψη – ομιλία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Νίκου Ανδρουλάκη στο Κιλκίς

Προβληματισμοί

Απόγευμα ενός Σαββάτου, προτελευταία αγωνιστική ημέρα κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος της ανώτερης κατηγορίας ΕΠΣ Κιλκίς. Η ουραγός της κατάταξης αντιμετωπίζει […]