Κοινωνία

Δωρεά μέσων ατομικής προστασίας στο νοσοκομείο του Κιλκίς

Η βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Ν. Κιλκίς, Ειρήνη Αγαθοπούλου, μαζί με εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης και των δομών αλληλεγγύης του Κιλκίς παρέδωσαν μέσα ατομικής προστασίας στο νοσοκομείο του Κιλκίς.

Την Πέμπτη 7 Ιανουαρίου κλιμάκιο από τις δομές αλληλεγγύης του Κιλκίς σε συνεργασία με την “Αλληλεγγύη για Όλους”, επισκέφθηκε το νοσοκομείο του Κιλκίς και παρέδωσε μέσα ατομικής προστασίας ως ελάχιστη συμβολή στην προσπάθεια των γιατρών και των νοσηλευτών.

Το νοσοκομείο του Κιλκίς συγκαταλέγεται μεταξύ αυτών που έχουν πληγεί περισσότερο και με ανθρώπινα θύματα. Γεγονός που σχετίζεται με την εφαρμοσμένη πολιτική της κυβέρνησης, η οποία επέλεξε να μην ενισχύσει το δημόσιο σύστημα υγείας.

Στην αντιπροσωπεία συμμετείχαν η βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Ν. Κιλκίς, Ειρήνη Αγαθοπούλου, η περιφερειακή σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας, Έφη Ναβροζίδου, ο δημοτικός σύμβουλος Κιλκίς, Αλέξανδρος Σεϊτανιώτης, εκπρόσωπος του Κοινωνικού Ιατρείου Φαρμακείου Κιλκίς, Άννα Τομπουλίδου και ο συντονιστής της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Ν. Κιλκίς, Αναστάσιος Κεσίδης.

Μέσα από αυτή την πράξη της δωρεάς, ήθελαν με συμβολικό τρόπο να αποτυπώσουν τις θερμότερες των ευχαριστιών τους για το υγειονομικό προσωπικό που μάχεται στην πρώτη γραμμή της αντιμετώπισης της πανδημίας.

Ο πρόεδρος της ένωσης νοσοκομειακών ιατρών Κιλκίς, Θεόδωρος Αποστολίδης, η διευθύντρια του αναισθησιολογικού τμήματος, Παναγιώτα Δώμου και το μέλος του διοικητικού συμβουλίου του σωματείου εργαζομένων του νοσοκομείου Κιλκίς, Πασχάλης Μασούρας παρέλαβαν την δωρεά και εξέφρασαν τις θερμές τους ευχαριστίες.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα