Αθλητισμός

Διπλωματούχος προπονητής σωματικής διάπλασης ο Κων.Πουντζουκίδης

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 5.6.16 στο κλειστό γυμναστήριο Μελισσίων Αθηνών η εκδήλωση απονομής των διπλωματών προπονητών σωματικής διάπλασης της ελληνικής ομοσπονδίας σωματικής διάπλασης (Ε.Ο.Σ.Δ.).

Συγχρόνως διεξήχθη το 29ο πανελλήνιο πρωτάθλημα σωματικής διάπλασης για όλες τις ηλικίες. Στην σχολή αυτή της ΕΟΣΔ συμμετέσχε ο προπονητής του Αθλου Κιλκίς Κωνσταντίνος Πουντζουκίδης ο οποίος και παρέλαβε το δίπλωμα προπονητού από τον πρόεδρο της ομοσπονδίας μετά από παρακολούθηση δυο μηνών μαθημάτων προπονητικής και διατροφολογίας σημαντικού τομέα του αθλήματος αυτού. Μετά την απονομή των διπλωματών βραβεύθηκαν οι προπονητές, που συγκέντρωσαν την πιο υψηλή βαθμολογία στις εξετάσεις  της ομοσπονδίας.

Ακολούθησε η διεξαγωγή του πανελληνίου πρωταθληματος στο οποιο έλαβαν μέρος αθλητές μικρής ηλικίας που αποθεωθήκαν από τον κόσμο με τις επιδόσεις τους.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης ο κ. Πουντζουκίδης δήλωσε ότι παρά την ιδιότητα του αποφοίτου του ΤΕΦΑΑ κάθε προπονητής πρέπει συνεχώς να ανανεώνει τις γνώσεις του και τις προπονητικές μεθόδους που ακολουθούν στους αθλητές του, παρακολουθώντας συνεχώς τις εξελίξεις. Πόσω μάλλον μέσα από μια σχολή προπονητών που έγινε από την επίσημη ομοσπονδία αυτού του αθλήματος Ε.Ο.Σ.Δ.

«Το Κιλκίς αποκτά επιτέλους ένα σωματείο και έναν προπονητή που θα διδάσκει αυτό το άθλημα με την σοβαρότητα μεθοδικότητα αλλά και την ευθύνη της επίβλεψης από τον επίσημο φορέα του κράτους», τόνισε ο κ. Πουντζουκίδης.

 

 

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Νέοι… ούτε για δείγμα!

Μνημόσυνο σε χωριό του νομού, με τον εφημέριο ιερέα να συνοδεύεται στην τελετή από δύο ηλικιωμένους… άνω των 80! Νέοι […]