Κοινωνία

Με διπλή κιλκισιώτικη παρουσία τα φετινά διαφημιστικά της εθελοντικής αιμοδοσίας


Δύο Κιλκισιώτες και ο χώρος του νοσοκομείου Κιλκίς «κυριαρχούν» στα φετινά διαφημιστικά μηνύματα («σποτ») του τομέα εθελοντικής αιμοδοσίας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.
Στο σχετικό ενημερωτικό δελτίο αναφέρονται τα εξής:
«Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν και φέτος τα γυρίσματα των διαφημιστικών μηνυμάτων της εθελοντικής αιμοδοσίας 2015 με την στήριξη της πανελλήνιας ομοσπονδίας συλλόγων εθελοντών αιμοδοτών (ΠΟΣΕΑ), που τελεί υπό την αιγίδα του υπουργείου υγειάς και κοινωνικών ασφαλίσεων. Για πρώτη φορά φέτος τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στο χώρο του γενικού νοσοκομείου Κιλκίς μετά από ειδική άδεια της διοικήσεως, αποτελώντας μια «έξυπνη» κίνηση που θα προβάλει το νομό και το νοσηλευτικό ίδρυμα της πόλης μας σε τοπικό και πανελλήνιο επίπεδο. Όλοι οι συντελεστές παρέμειναν πιστοί στο καθήκον που τους ανατέθηκε αποδεικνύοντας εμπράκτως ότι ο εθελοντισμός είναι ζήτημα ψυχής και όχι ρουτίνα! Ο Θεολόγος Ζώτος και η μικρή Γεωργία-Χριστίνα Αναστασιάδου με επαγγελματισμό και συνέπεια μας απέδειξαν σήμερα ότι η πόλη του Κιλκίς είναι μια πόλη που έχει να ‘’δώσει’’ πολλά! Τα τελευταία χρόνια έτσι και φέτος, τα γυρίσματα των διαφημιστικών είναι ο προάγγελος για την καθιερωμένη πλέον αιμοδοσία του Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς στις 8 του Μάη στην πλατεία Ειρήνης, που στέφεται με απόλυτη επιτυχία με μεγάλη συμμετοχή αιμοδοτών. Το «παρών» έδωσε και ο διοικητής του νοσοκομείου Κιλκίς Θέμης Ανθρακίδης καθώς και το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό του τμήματος αιμοδοσίας.
Δεν θα μπορούσε φυσικά να μη γίνει αναφορά και στους συντελεστές που δεν είναι άλλοι από τους Ευστάθιο Καλλιντέρη, Σωτηρία Χατζηπανάγου, Αθανάσιο Τσιτάκη, Επαμεινώνδα Βασιλειάδη, Σοφία Παυλίδου και Αμαλία Διαλλινά οι οποίοι αποδέχτηκαν με χαρά την πρόταση και προσέφεραν εθελοντικά και αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες τους για να επιτύχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα που θα δούμε όλοι την ερχόμενη εβδομάδα στις οθόνες μας».
Περισσότερα

Δρ Τριαντάφυλλος Στυλιανόπουλος, το «διαμάντι» της επιστημονικής έρευνας στον «πόλεμο» εναντίον του καρκίνου

Της Βασιλικής Μιχοπούλου* Ο δρ Τριαντάφυλλος Στυλιανόπουλος έχει λάβει έξι φορές υψηλού κύρους χρηματοδότηση από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Έρευνας σχεδόν […]

Δείτε ακόμα

ΛΑΝΑΡΑΔΕΣ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ

(Στον υπέροχο φίλο μου Γιάννη Σαββόπουλο) Λαναράς ή λαναριτζής ήταν ο τεχνίτης που επεξεργαζόταν το προερχόμενο από το κούρεμα των […]