Γενικά

Στο διοικητήριο η διεύθυνση της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης

Στις εγκαταστάσεις του διοικητηρίου Κιλκίς (περιφερειακή ενότητα) του Κιλκίς θα εγκατασταθεί από τον προσεχή Μάιο η διεύθυνση της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Μία κίνηση, που θα ανακουφίσει κατά 50.000 χιλιάδες ευρώ τα ταμεία της περιφερειακής ενότητάς μας, καθώς τόσα καταβάλλει γιά μίσθωμα, γιά την σημερινή λειτουργία τους σε κτίριο ιδιωτικών συμφερόντων επί της κεντρικής οδού 21ης Ιουνίου.

Ηδη, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας έχουν γίνει οι απαραίτητες συνεννοήσεις με τον νέο διευθυντή δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Κιλκίς Κωνσταντίνο Αθανασόπουλο, γιά την σχετική μετεγκατάσταση, καθώς τον προσεχή Απρίλιο λήγει και η σύμβαση ενοικίασης των χώρων όπου λειτουργεί σήμερα.

Γεγονός, που καθιστά την εν λόγω υπηρεσία την δεύτερη κατά σειρά, μετά από το γραφείο συγκοινωνιών που ενσωματώνεται υπό την σκέπη του διοικητηρίου, προσφέροντας καλύτερη αξιοποίηση των χώρων που διαθέτει, και παράλληλα οικονομία από την εξοικονόμηση των μισθωματων.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας τα γραφεία της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης θα στεγασθούν στον δεύτερο όροφο του διοικητηρίου, και συγκεκριμένα στην βορειοδυτική πτέρυγά του.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Ο κατάλληλος αριθμός

Η συνδυασμένη κρίση των τελευταίων χρόνων, επί δεκαετία οικονομική, επί τριετία υγειονομική και την τελευταία διετία ενεργειακή, επέτεινε τις συνέπειες […]