Αθλητισμός

Διοικητικά ομάδων α1 ΕΠΣ Κιλκίς: Το μόνο βέβαιον …η αβεβαιότητα!

Επιμέλεια Κώστας Ίντος

Επιμέλεια Κώστας Ίντος

Σε πολλές ομάδες δρομολογήθηκαν οι διοικητικές εξελίξεις, σε άλλες καθυστερούν. Παρουσιάζουμε τα δεδομένα στην α1 ΕΠΣ Κιλκίς γιά το υψηλότερο αξίωμα του προέδρου.
-Στον Κιλκισιακό τίποτε δεν πορεί να ειπωθεί γιά το μέλλον της διοίκησης του Παναγιώτη Θαμνίδη, αφού η γενική συνέλευση δεν έχει προκηρυχθεί.
-Στην Κρηστώνη υπάρχουν αλλεπάλληλες διαβουλεύσεις, και το συμπέρασμα είναι ότι δύσκολα θα παραμείνει στην προεδρεία ο Λευτέρης Αλεξανδρίδης.
-Στο Βαφειοχώρι ο πρόεδρος Ευριπίδης Μπούρας και οι αχώριστοι συνεργάτες του Χρήστος Δροσαλάκης, Νίκος Καραβαλάκης, Αγγελος Αρκούδας χτυπούν «καμπανάκι κινδύνου», θέλοντας να πλαισιωθούν επειγόντως από νέα πρόσωπα, διαφορετικά η ομάδα «μπλέκει» σε μεγάλες περιπέτειες.
-Στο Πολύκαστρο τα πάντα θα κριθούν στην γενική συνέλευση. Επικρατέστερος γιά την προεδρεία παραμένει ο σημερινός επικεφαλής Λάκης Χαμουρούδης.
-Στον Αγιο Χαράλαμπο έρχεται η γενική συνέλευση, που θα αναδείξει το νέο πρόεδρο, αφού δεν συνεχίζει ο Θόδωρος Τριανταφυλλίδης.
-Στην Γουμένισσα ο Κώστας Αϊδαρίνης διαδέχθηκε τον Δημήτρη Κουσιδώνη.
-Στον ΣΣ Μουριών ο γενικός αρχηγός Αλέκος Παπαδόπουλος κινεί τα νήματα, εν όψει της γενικής συνελεύσεως. Παρ’ ότι κουρασμένος, ο σημερινός πρόεδρος Θόδωρος Μανουσαρίδης δείχνει να είναι το «φαβορί» γιά το κορυφαίο αξίωμα, ελλείψει και διαδόχου καταστάσεως.
-Στην Αργυρούπολη ο Γιώργος Κεμανίδης είχε προεδρικά καθηκόντα στο τέλος της περυσινής περιόδου και θα ηγηθεί της φετινής προσπάθειας.
-Στις Μάνδρες αναλαμβάνει ο Γιάννης Βογιατζής ενώ ο περυσινός πρόεδρος Σωτήρης Αρβανιτιδης μετατοπίζεται στην θέση του γενικού γραμματέα.
-Στον Επτάλοφο παραμένει ο Κώστας Κετσετζής
-Στο Παλαιό Αγιονέρι επικεφαλής είναι ο Γιάννης Σάμιος
-Στο Νέο Γυναικόκαστρο θα παραμένουν τέσσερα παλιά στελέχη στο συμβούλιο και θα προστεθούν τρεις νέοι παράγοντες. Η κατανομή αξιωμάτων θα δείξει αν θα διατηρηθεί στην προεδρεία ο Μπάμπης Κουκουσεράκης.
-Στο Πευκόδασος η μελλοντική γενική συνέλευση θα έχει διαδικαστικό χαρακτήρα κια θα ανανεώσει την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του Χρήστου Χρηστάκη και των πολύτιμων συνεργατών του Θεόφιλου Μασμανίδη, Στάθη Αγγελίδη και Στέλιου Ιωαννίδη
-Στον Αγιο Αντώνιο όλα κρέμονται από μία κλωστή, με τον πρόεδρο Ανέστη Σεφερίδη να καλείται να πάρει τις μεγάλες αποφάσεις γιά το μέλλον της ομάδας.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Δεν ξεχνώ τα Τέμπη «Ποτέ Ξανά»

Το βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου, μέσα σε λίγα μόλις δευτερόλεπτα, κόπηκε το νήμα της ζωής για τουλάχιστον 57 ανθρώπους στη φονική σύγκρουση των δύο τρένων στα […]

Έγκριση χωρίς… αποσπάσεις

Να ενταχθεί το τμήμα ελέγχου διαβατηρίων (ΤΕΔ) του μεθοριακού σταθμού Ευζώνων στις υπηρεσίες τουριστικού ενδιαφέροντος της Ελληνικής Αστυνομίας. Βάσιμο και […]