Διοικητικά ομάδων α1 ΕΠΣ Κιλκίς: Το μόνο βέβαιον …η αβεβαιότητα!

Αθλητισμός /
Επιμέλεια Κώστας Ίντος

Επιμέλεια Κώστας Ίντος

Σε πολλές ομάδες δρομολογήθηκαν οι διοικητικές εξελίξεις, σε άλλες καθυστερούν. Παρουσιάζουμε τα δεδομένα στην α1 ΕΠΣ Κιλκίς γιά το υψηλότερο αξίωμα του προέδρου.
-Στον Κιλκισιακό τίποτε δεν πορεί να ειπωθεί γιά το μέλλον της διοίκησης του Παναγιώτη Θαμνίδη, αφού η γενική συνέλευση δεν έχει προκηρυχθεί.
-Στην Κρηστώνη υπάρχουν αλλεπάλληλες διαβουλεύσεις, και το συμπέρασμα είναι ότι δύσκολα θα παραμείνει στην προεδρεία ο Λευτέρης Αλεξανδρίδης.
-Στο Βαφειοχώρι ο πρόεδρος Ευριπίδης Μπούρας και οι αχώριστοι συνεργάτες του Χρήστος Δροσαλάκης, Νίκος Καραβαλάκης, Αγγελος Αρκούδας χτυπούν «καμπανάκι κινδύνου», θέλοντας να πλαισιωθούν επειγόντως από νέα πρόσωπα, διαφορετικά η ομάδα «μπλέκει» σε μεγάλες περιπέτειες.
-Στο Πολύκαστρο τα πάντα θα κριθούν στην γενική συνέλευση. Επικρατέστερος γιά την προεδρεία παραμένει ο σημερινός επικεφαλής Λάκης Χαμουρούδης.
-Στον Αγιο Χαράλαμπο έρχεται η γενική συνέλευση, που θα αναδείξει το νέο πρόεδρο, αφού δεν συνεχίζει ο Θόδωρος Τριανταφυλλίδης.
-Στην Γουμένισσα ο Κώστας Αϊδαρίνης διαδέχθηκε τον Δημήτρη Κουσιδώνη.
-Στον ΣΣ Μουριών ο γενικός αρχηγός Αλέκος Παπαδόπουλος κινεί τα νήματα, εν όψει της γενικής συνελεύσεως. Παρ’ ότι κουρασμένος, ο σημερινός πρόεδρος Θόδωρος Μανουσαρίδης δείχνει να είναι το «φαβορί» γιά το κορυφαίο αξίωμα, ελλείψει και διαδόχου καταστάσεως.
-Στην Αργυρούπολη ο Γιώργος Κεμανίδης είχε προεδρικά καθηκόντα στο τέλος της περυσινής περιόδου και θα ηγηθεί της φετινής προσπάθειας.
-Στις Μάνδρες αναλαμβάνει ο Γιάννης Βογιατζής ενώ ο περυσινός πρόεδρος Σωτήρης Αρβανιτιδης μετατοπίζεται στην θέση του γενικού γραμματέα.
-Στον Επτάλοφο παραμένει ο Κώστας Κετσετζής
-Στο Παλαιό Αγιονέρι επικεφαλής είναι ο Γιάννης Σάμιος
-Στο Νέο Γυναικόκαστρο θα παραμένουν τέσσερα παλιά στελέχη στο συμβούλιο και θα προστεθούν τρεις νέοι παράγοντες. Η κατανομή αξιωμάτων θα δείξει αν θα διατηρηθεί στην προεδρεία ο Μπάμπης Κουκουσεράκης.
-Στο Πευκόδασος η μελλοντική γενική συνέλευση θα έχει διαδικαστικό χαρακτήρα κια θα ανανεώσει την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του Χρήστου Χρηστάκη και των πολύτιμων συνεργατών του Θεόφιλου Μασμανίδη, Στάθη Αγγελίδη και Στέλιου Ιωαννίδη
-Στον Αγιο Αντώνιο όλα κρέμονται από μία κλωστή, με τον πρόεδρο Ανέστη Σεφερίδη να καλείται να πάρει τις μεγάλες αποφάσεις γιά το μέλλον της ομάδας.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα