Γενικά

Διοίκηση νοσοκομείου Γουμένισσας: Προστατέψτε μας από αναίτιες επιθέσεις

Μετά από περιστατικό που συνέβη την περασμένη εβδομάδα όταν δέχτηκαν επίθεση ένας γιατρός και μιά νοσηλεύτρια στα εξωτερικά ιατρεία του παθολογικού τμήματος του νοσοκομείου Γουμένισσας, η διοίκηση του νοσοκομείου αναγκάστηκε να εκδόση δελτίο τύπου το μεσημέρι της Τετάρτης 13.5.20 στο οποίο αναφέρει τα εξής:

«Αναγκαιότερη όσο ποτέ η ασφάλεια των εργαζομένων, Νοσηλευομένων, προσερχόμενων προς εξέταση ασθενών και επισκεπτών στο χώρο του Γ.Ν- Κ.Υ. Γουμένισσας.

Με αφορμή την τελευταία χειροδικία και φραστική επίθεση που δέχθηκε το προσωπικό του Νοσοκομείου μας την περασμένη εβδομάδα επιστούμε την προσοχή προς όλους εμπλεκόμενους φορείς.

Προς διασφάλιση της αποφυγής παρόμοιων περιστατικών που δεν τιμούν κανένα ζητάμε άμεσα την πρόσληψη Φυλάκων – Νυχτοφυλάκων, που έχει αιτηθεί το Νοσοκομείο μας, μέσω των προγραμμάτων ΟΑΕΔ τα οποία θα τρέξουν τον επόμενο μήνα.

Να σημειωθεί ότι ουκ ολίγες φορές και κατά το παρελθόν έχουμε γίνει θιασώτες τέτοιων παρόμοιων θλιβερών περιστατικών.

Στην μεγάλη προσπάθεια που γίνεται για την αναβάθμιση των υπηρεσιών του Νοσοκομείου, τα αποτελέσματα των οποίων θα φανούν τις επόμενες ημέρες, δεν νοείται να μην έχουμε ως δεδομένη προτεραιότητα την ασφάλεια όλων».

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

«Καιρός να ενωθούμε»

Την μνήμη της γενοκτονίας εις βάρος του Ελληνισμού του Πόντου τίμησαν, με εκδήλωσή τους το Σάββατο 13.5.23, οι φίλοι του […]

Γίνεται… πιό συχνά;

Παιδαγωγικό συνέδριο στο Κιλκίς με… εκατόν εικοσιπέντε (125) συμμετοχές, εκ των οποίων οι εκατό (100) από… όλη την χώρα και […]