Πολιτική

Η διοίκηση της δημοτικής κοινότητας Κιλκίς στον νέο αστυνομικό διευθυντή

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον νέο αστυνομικό διευθυντή Κιλκίς Ηλία Μπώλο πραγματοποίησαν η πρόεδρος Μαρία Τσοπούλου και μέλη της δημοτικής κοινότητας Κιλκίς.
Το κλιμάκιο της δημοτικής κοινότητας Κιλκίς συνεχάρη τον κ. Μπώλο και με την ευκαιρία της συνάντησης έθεσε υπ’ όψιν του ζητήματα που αφορούν στην ευταξία της πόλης. Ειδικότερα ζητήθηκε η συνδρομή των αρμοδίων αστυνομικών υπηρεσιών για την κυκλοφοριακή ρύθμιση όπως και για την αντιμετώπιση της αυθαίρετης κατάληψης των πεζοδρομίων από οχήματα και της παράνομης στάθμευσης στις διαβάσεις που προορίζονται για αναπήρους και άτομα με ειδικές ανάγκες.
Κατά τη συνάντηση υπογραμμίστηκε ιδιαιτέρως η διάθεση συνεργασίας των δύο πλευρών σε θέματα κοινού ενδιαφέροντος.
Το κλιμάκιο της δημοτικής κοινότητας Κιλκίς που επισκέφθηκε τον αστυνομικό διευθυντή Κιλκίς συγκροτούσαν ο αντιπρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Κιλκίς Δημήτρης Βαφειάδης και τα μέλη Φώτης Γεωργιάδης, Αθανάσιος Καριοφύλλης, Αθανάσιος Καραγκιόζης και Πορφύριος Πορφυρίδης.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Φωτοσχόλιο

Το δημοτικό πάρκο – «Κήπος» ξαναπαίρνει τα σκήπτρα της ομορφιάς στον δημόσιο χώρο της πόλης του Κιλκίς, με νέο αρδευτικό […]

Βελτιωτικές αλλαγές

Μετά τις βελτιωτικές αλλαγές στο δημοτικό πάρκο – «Κήπος» του Κιλκίς για την καλύτερη αισθητική και λειτουργική εικόνα του χώρου […]