Αθλητισμός

Δύο χρυσά και ένα αργυρό μετάλλιο γιά τον Αίαντα

Με τρία μετάλλια επέστρεψε η ομάδα του Αίαντος Κιλκίς από τον διεθνή αγώνα ορεινής ποδηλασίας δήμου Σιθωνίας, που διεξήχθη από την Παρασκευή 15 έως και την Κυριακή 17.5.15.
Σε σχετικό ενημερωτικό δελτίο αναφέρονται, μεταξύ άλλων, και τα εξής:
«Αναλυτικά στην κατηγορία 15-18 ετών στην πρώτη θέση ο αθλητής μας Μιχάλης Μπραχιμετάι ενώ στην δεύτερη θέση της ίδιας κατηγορίας τερμάτισε ο αθλητής μας Δημήτριος Σούρλας. Οι δύο αθλητές μας κατάφεραν από την πρώτη στιγμή να αποκτήσουν ένα εντυπωσιακό προβάδισμα και να τερματίσουν και οι δύο μαζί με διαφορά ενός δευτερολέπτου ο ένας από τον άλλο κρατώντας σταθερά την θέση τους από την αρχή μέχρι το τέλος του αγώνα.
Στην κατηγορία 35-39 ετών πρώτος τερμάτισε ο αθλητής μας Χαράλαμπος Αμοιρίδης ενώ ο αθλητής μας Χρήστος Μελίδης είχε την ατυχία να εγκαταλείψει μετά από ένα σκίσιμο στο πίσω λάστιχο».

Ο αγώνας
Στο ίδιο ενημερωτικό δελτίο αναφέρονται γιά τον συγκεκριμένο αγώνα τα εξής:
«Ολοκληρώθηκε στο όμορφο κλίμα μιας ηλιόλουστης μέρας ο διεθνής αγώνας ορεινής ποδηλασίας στον δήμο Σιθωνίας. Ο αγώνας αυτός, που διοργανώθηκε από τον δήμο Σιθωνίας, την περιφερειακή ενότητα Χαλκιδικής, το κάμπιγκ «Lacara» και την επιχείρηση διοργάνωσης αθλητικών εκδηλώσεων «Cyclingspot», προκάλεσε το διεθνές ενδιαφέρον των φίλων της ποδηλασίας. Να υπενθυμίσουμε ότι ήταν ο μεγαλύτερος διεθνής αγώνας ορεινής ποδηλασίας που διοργανώθηκε φέτος στην χώρα μας.
Η διοργάνωση ξεκίνησε την Παρασκευή 15.5.15, με έναν αγώνα ατομικής χρονομέτρησης 15 χιλιομέτρων, με εκκίνηση και τερματισμό το κάμπιγκ «Lacara», την δεύτερη μέρα διεξήχθη ένας αγώνας 38 χιλιομέτρων με εκκίνηση και τερματισμό την Νικήτη, ενώ την Κυριακή 17.5.15 διεξήχθη αγώνας 52 χιλιομέτρων με εκκίνηση και τερματισμό το κάμπιγκ «Lacara», διασυλλογικός αγώνας για παιδιά 8-14.
Μέσω αυτών των διοργανώσεων, οι αρμόδιοι προσπαθούν για τρίτη χρονιά να προβάλλουν τις ομορφιές του τόπου, μέσα από την προώθηση του σχεδόν “άγνωστου” ορεινού όγκου αλλά και του εναλλακτικού τουρισμού στην Χαλκιδική».

Περισσότερα
Δείτε ακόμα