Κιλκισιώτικες κουβεντούλες

Δύο… «φάουλ»

Γιά δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες υποπέφτει σε «φάουλ» ο αντιδήμαρχος έργων του δήμου Παιονίας Γιάννης Αδαμόπουλος.

Το πρώτο διεπράχθη με τον χειρισμό του στο θέμα της ταυτόχρονης χρησιμοποίησης υπαλλήλων του δήμου σε δημοτικό έργο και σε αντίστοιχο ιδιωτικό, συμφερόντων πολύ συγγενικού προσώπου του.

Το οποίο ναι μεν είχε προκύψει από αστοχία του εργολάβου στην εκτέλεση του δημοτικού έργου, όμως αυτό δεν σήμαινε, ότι θα έπρεπε να εμπλακούν οι δημοτικοί υπάλληλοι στην εκτέλεση αποκατάστασης των ζημιών σε ιδιωτική περιουσία.
Το δεύτερο προέκυψε στην πρόσφατη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, όπου ο κ. Αδαμόπουλος, αναφερόμενος σε εργασίες δημοτικού προωθητήρα (γκραίηντερ) στην περιοχή της Μεταμόρφωσης, τόνισε ότι πραγματοποιήθηκαν προκειμένου να διευκολυνθεί η πρόσβαση σε δύο σταβλικές εγκαταστάσεις.

Γεγονός που στην συνέχεια αμφισβητήθηκε από δύο πλευρές, τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Ευζώνων, στην οποία ανήκει και η Μεταμόρφωση, όπως ανέφερε στην τοποθέτησή του ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Κωνσταντίνος Σιωνίδης, αλλά και τον σύμβουλο του ίδιου συνδυασμού και κάτοικο της επίμαχης περιοχής Γιάννη Συμεωνίδη, που αμφότερα τόνισαν ότι στην περιοχή των εργασιών δεν υπάρχουν στάβλοι!

Μπορεί… να γίνουν όμως!

Περισσότερα

Σε καλοκαιρινές διακοπές

Είχαμε γράψει στις 8 Ιουλίου γιά τη μη λειτουργία των φαναριών εδώ και δύο εβδομάδες στο κέντρο του Κιλκίς στην […]

Δείτε ακόμα

ΚΑΒΑΛΑ 1934 – ΝΕΕΣ ΚΑΒΑΛΕΣ 2024… 90 ΧΡΟΝΙΑ

Συμπληρώνονται φέτος ενενήντα (90) χρόνια, από τη γεωργική αποκατάσταση διακοσίων οικογενειών ανέργων καπνεργατών Καβαλιωτών στο δήμο Παιονίας στη περιοχή Πολυκάστρου (Νέες Καβάλες), […]

Σωματείο εργαζομένων νοσοκομείου Κιλκίς: «Εσωτερική διασπορά Covid-19 σε ασθενείς της Παθολογικής κλινικής με τρεις θανάτους»

Το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου εργαζομένων του γενικού νοσοκομείου Κιλκίς καταγγέλλει εσωτερική διασπορά Covid-19 σε ασθενείς της Παθολογικής κλινικής με […]