Αθλητισμός

Δύο επίλεκτες μονάδες στίβου…από το μέλλον

«Εάν τα προπονητικά τεστ προοιωνίζονται και το τι μπορούμε να περιμένουμε στις επίσημες διοργανώσεις, τότε μπορούμε με βεβαιότητα να ισχυριστούμε ότι οι ρίπτες του Αίαντα Κιλκίς θα συμπεριλαμβάνονται στους μεγάλους πρωταγωνιστές. Δείγμα, απολύτως θετικό για τους ρίπτες τους Χάρη Μηναρετζή και του Αλέξανδρου Παυλίδη από την ημερίδα κλειστού στίβου που διεξήχθη το Σάββατο 30.1.16 στο κλειστό προπονητήριο των Σερρών».

Αυτά τονίζονται σε ανακοίνωση του Αίαντος Κιλκίς, που συνεχίζει ως εξής:
«Εκεί, όπου οι αθλητές των ρίψεων του Αίαντος Κιλκίς έστειλαν το δικό τους μήνυμα με την Μαρία Τοπούζη να καταλαμβάνει την πρώτη θέση στην σφαιροβολία παγκορασίδων με επίδοση 11.04μ και συγχρόνως να σημειώνει την δεύτερη επίδοση στην Ελλάδα στην κατηγορία της για το 2016. Στον ίδιο αγώνα ο Νίκος Καπράγκος κατέλαβε την τέταρτη θέση στην σφαιροβολία των παμπαίδων με επίδοση 12.50μ και συγχρόνως σημείωσε την 6η επίδοση στην Ελλάδα στην κατηγορία του. Αν και η συμμετοχή των δύο στελεχών σ’ αυτήν την ημερίδα είχε προπονητικό και όχι αγωνιστικό χαρακτήρα, αυτά έδειξαν δείγματα του ταλέντου τους και άφησαν πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.

Στον δεύτερο φετινό της αγώνα στον κλειστό στίβο η Μαρία Τοπούζη , δεν είχε κανένα απολύτως πρόβλημα να επικρατήσει την σφαιροβολία με επίδοση 11.04μ αφήνοντας στο παρελθόν την ατομική της επίδοση που ήταν 10.98 από την προηγούμενη εβδομάδα. Η 14χρονη αθλήτρια του Χάρη Μηναρετζή που ειδικεύεται στην σφυροβολία με τον επίδοση αυτή σημείωσε και τη δεύτερη επίδοση στην Ελλάδα από παγκορασίδα αθλήτρια . Τα ίδια ακριβώς ισχύουν και για τον 14χρονο αθλητή του Αλέξανδρου Παυλίδη ο όποιος ειδικεύεται στην δισκοβολία που στην πρώτη του εμφάνιση στην κατηγορία των παμπαιδων σημείωσε μεγάλη ατομική επίδοση με 12.50 και την έκτη καλύτερη επίδοση στην Ελλάδα.

Περισσότερα

Ο κατάλληλος αριθμός

Η συνδυασμένη κρίση των τελευταίων χρόνων, επί δεκαετία οικονομική, επί τριετία υγειονομική και την τελευταία διετία ενεργειακή, επέτεινε τις συνέπειες […]

Δείτε ακόμα