Πολιτισμός

Ο δημοτικό θερινός κινηματογράφος Κιλκίς ανανεώνει το ραντεβού του το καλοκαίρι του 2020

Ο δήμος Κιλκίς, η αντιδημαρχία πολιτισμού και η Μακεδονική Καλλιτεχνική Εταιρία “Τέχνη” Κιλκίς σας ευχαριστούν πολύ για την απίστευτη αγάπη και πλαισίωση των προβολών στον θερινό κινηματογράφο “Δημήτης Ζωηρός”.

Η συνεργασία των φορέων απέδωσε δημιουργικούς καρπούς και κράτησε ζωντανό τον θερινό κινηματογραφικό πνεύμονα της πόλης.

Περάσαμε πανέμορφες καλοκαιρινές βραδιές με υπέροχες ταινίες σε ένα περιβάλλον που ξεχωρίζει ανάμεσα από όλα τα θερινά σινεμά της Ελλάδας.

Κερδίσαμε το δικαίωμα να ονειρευόμαστε και να ταξιδεύουμε σε άλλες κουλτούρες, άλλες εποχές, άλλες στάσεις ζωής, άλλες προσεγγίσεις της Τέχνης.

Από τις 9 Ιουλίου έως και τις 29 Αυγούστου 2019 το θερινό σινεμαδάκι μας αποτέλεσε την σημαντικότερη ίσως βραδινή καλοκαιρινή διασκέδαση των Κιλκισιωτών και όχι μόνο.

Γέμισε από θετικούς ανθρώπους, παιδικά χαμόγελα, κουβεντούλες και πηγαδάκια για τις ταινίες, για την αφόρητη ζέστη της μέρας, για την δροσιά του χώρου, σχόλια κοινωνικά και πολιτικά, όλα ζυμώνονταν στο ραντεβού των προβολών.

Η μαγεία του, τα αρώματα της νύχτας, τα φαναράκια, οι βασιλικοί, τα ποπκόρν αλλά πάνω από όλα το καλό σινεμά θα είναι οι μνήμες που θα κρατήσουμε φυλαγμένες για τα κρύα βράδια του Χειμώνα.

Δίνουμε ραντεβού για το Καλοκαίρι του 2020.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Φωτοσχόλιο

Συνάντηση Σ.Παραστατίδη με τον δήμαρχο Κιλκίς Δ.Κυριακίδη