Κιλκισιώτικες κουβεντούλες

Μας «μπέρδεψαν»

Μας μπέρδεψαν εκεί στον δήμο Παιονίας με το θέμα των ευθυνών γιά τις καλοκαιρινές πολυήμερες διακοπές νερού στην Αξιούπολη.

Και τούτο, διότι η κύρια και επίσημη «γραμμή» ήταν ότι οι ευθύνες γιά το γεγονός είχαν αποδοθεί κυρίως στις προηγούμενες διοικήσεις που δεν είχαν φροντίσει γιά την ύπαρξη εναλλακτικής λύσης υδροδότησης σε περιοδους κρίσης-διακοπών από βλάβες στο «προβληματικό» και παλαιό δίκτυο, και όχι στον μέχρι προ τινος υπεύθυνο παρακολούθησης και αποκατάστασης βλαβών ιδιώτη-εργολάβο, με τον οποίο λύθηκε η συνεργασία τους.

Τον «ευνοούμενο» της σημερινής διοίκησης της ΔΕΥΑ Παιονίας, όπως τον είχε χαρακτηρίσει δημοσίως ο ίδιος ο πρόεδρος Θανάσης Τζούρτζος, όταν είχε ξεσπάσει ενδοπαραταξιακή διαμάχη πριν από μερικές εβδομάδες σε μία επεισοδιακή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου με τον αδελφό του ιδιώτη και υπεύθυνο της πολιτικής προστασίας στον δήμο Παιονίας.

Μια λύση συνεργασίας, που από μόνη της συνιστά απόδοση ευθύνης, όχι τόσο γιά την επαγγελματική του ικανότητα, καθώς χαίρει πολύ μεγάλης εκτίμησης στο χώρο των υδραυλικών εργασιών και έργων, όσο στο κομμάτι γνώσης του συγκεκριμένου δικτύου με το οποίο δεν είχε απασχοληθεί στο παρελθόν.

Φυσικά, παράλληλα εμπεριέχει και μία πολιτική σκοπιμότητα από πλευράς της ηγεσίας της δημοτικής πλειοψηφίας που με αυτήν την κίνηση επιθυμεί να δείξει προς τα έξω, οτι δεν λειτουργεί με «ευνοούμενους» αν και η «ζημιά» που έχει προκληθεί από την προ εβδομάδων δημόσια παραδοχή γιά την ύπαρξη ευνοουμένων είναι πολύ να αποκατασταθεί πλήρως ακόμη και μετά τις συγγνώμες που διατυπώθηκαν στην πρόσφατη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.

Περισσότερα

«Οι μόνοι χωρίς κολυμβητήριο»

H ομιλία του σε πρόσφατη εκδήλωση του κόμματός του «Νίκη» αφορούσε στα γενικά θέματα. Όμως, ο Δημήτρης Νατσιός δεν λησμονεί… […]

Φωτοσχόλιο

Από την επισκεψη της Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου στην Αγία Παρασκευή

Αν… δεν ήταν ο Σούλης!

Τον υφυπουργό υγείας Δημήτρη Βαρτζόπουλο ανακοίνωσε ότι φέρνει στο Κιλκίς γιά εκδήλωσή της η διοικούσα επιτροπή εκλογικής περιφερείας (ΔΕΕΠ) Κιλκίς […]

Δείτε ακόμα