Γενικά

Δημοτική γεφυροπλάστιγγα στο αγρόκτημα της δημοτικής ενότητας Ευρωπού

Από τον δήμο Παιονίας εκδόθηκε το ακόλουθο ενημερωτικό δελτίο το οποίο υπογράφουν οι δημοτικοί σύμβουλοι της δημοτικής ενότητας Ευρωπού Ηλίας Αριζάνης, Γιώργος Δουλκερίδης και Τριαντάφυλλος Ναλμάντης:

“Το 2009 ξεκίνησε από την διοίκηση του Καποδιστριακού δήμου Ευρωπού και τον τότε δήμαρχο Ευθύμη Κουρτζανίδη η κατασκευή δημοτικής γεφυροπλάστιγγας στην ανατολική πλευρά του Ευρωπού προς τον Αξιό ποταμό και πλησίον του επαρχιακού δρόμου Κουφαλίων – Κιλκίς.

Μέχρι το 2010 ολοκληρώθηκε το πρώτο τμήμα του έργου κόστους περίπου 20.000 ευρώ που περιελάμβανε την κατασκευή των υποδομών της γεφυροπλάστιγγας.

Το Νοέμβριο του 2020 ο δήμαρχος Κώστας Σιωνίδης και η διοίκηση του δήμου Παιονίας, υλοποιώντας την προγραμματική τους δέσμευση, ενέταξαν στο τεχνικό πρόγραμμα του 2021 την προμήθεια του εξοπλισμού της γεφυροπλάστιγγας ύψους 24.000 ευρώ προκειμένου να ολοκληρωθεί το έργο.

Η κατασκευή της δημοτικής γεφυροπλάστιγγας θα εξυπηρετήσει τους αγρότες, τους επαγγελματίες και τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής του δήμου και εντάσσεται στην υλοποίηση του τεχνικού προγράμματος του τρέχοντος έτους”.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

«Ούτε κόμμα ούτε αρχηγό»

«Δεν ψάχνω ούτε κόμμα ούτε αρχηγό», ήταν η λακωνική απάντηση του πρώην βουλευτή Κιλκίς και πρώην υπουργού Σάββα Τσιτουρίδη, όταν […]