Γενικά

Όταν η δημοσιοϋπαλληλική νοοτροπία, ευτελίζει ακόμη και …εθνικά θέματα!

Έστειλε λέει, «ανοικτή» επιστολή προς τον περιφερειάρχη Κ.Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα, ο σύλλογος εργαζομένων στην περιφερειακή ενότητα Κιλκίς.

Γιά να ζητήσει τι;

Να εγκρίνει ο περιφερειάρχης πρόταση του συλλόγου γιά έκφραση «διαμαρτυρίας» γιά το Σκοπιανό, με …στάση εργασίας από τις 12 το μεσημέρι έως την λήξη του ωραρίου!

Που σημαίνει, «διαμαρτυρόμαστε» γιά ένα μείζον εθνικό θέμα, με …ολιγοήμερες διακοπές!

Έχουμε και λέμε:

Λήξη ωραρίου Τετάρτης 20.6, αργία Πέμπτης 21.6 και σαββατοκύριακο 23 και 24.6.18.

Γιατί να την «σπάσουμε» την «αλυσίδα» των ημερών …καθησιού γιά μία και μόνον ημέρα ή αλλιώς οκτώ ώρες; Ιδού, λοιπόν, και η μετατροπή της Παρασκευής 22.6.18 σε …«ημιαργία» με μία «ξεγυρισμένη» στάση εργασίας με το Σκοπιανό να μας προσφέρει …«μία χαρά» πρόσχημα!

Αθάνατο ελληνικό Δημόσιο, που …«δεν παίζεσαι» με τίποτε!

Συγχρόνως, δε έχεις την άνεση και ευχέρεια να ….εμπαίζεις τους πάντες και τα πάντα ακόμη και ευτελίζοντας θέματα, γιά τα οποία «καίγεται» ένα ολόκληρο έθνος και ένας ολόκληρος λαός, σαν αυτό με την παραχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας!

«Ακουμπώντας», βεβαίως, και σε «πλάτες» αιρετών εκπροσώπων της περιφερειακής διοίκησης, που αποδέχονται και εγκρίνουν τέτοιες «προτάσεις», όπως στην προκειμένη περίπτωση συνέβη με τον αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς και τον περιφερειάρχη Κ.Μακεδονίας αντιστοίχως, οι οποίοι εμφάνισαν σοβαρό έλλειμμα της πολιτικής βουλήσεως, που θα τους οδηγούσε στο να …ανακαλέσουν στην τάξη τους εμπνευστές του κατάπτυστου αιτήματος γιά δήθεν «διαμαρτυρία» γιά το Σκοπιανό με …καθόλου «δήθεν» στάση εργασίας!

Με την …μεσίστια σημαία στο προαύλιο του διοικητηρίου να φαντάζει απλώς ως ένα θλιβερό «προπέτασμα καπνού».

Αιδώς και ντροπή σε όλους!

Περισσότερα

Νέα σύσταση δήμου στους υπόχρεους για τον καθαρισμό και την αποψίλωση ιδιωτικών οικοπέδων και ακάλυπτων χώρων

Ο δήμος Κιλκίς υπενθυμίζει στους ιδιοκτήτες, νομείς, επικαρπωτές, μισθωτές και υπομισθωτές των οικοπεδικών και λοιπών ακάλυπτων χώρων, που βρίσκονται εντός […]

Δείτε ακόμα

Φωτοσχόλιο

Συνάντηση Σ.Παραστατίδη με τον δήμαρχο Κιλκίς Δ.Κυριακίδη