Κιλκισιώτικες κουβεντούλες

Συνέντευξη …που δεν έγινε!

Σε «συνέντευξη Τύπου» στο Κιλκίς αναφέρεται, μεταξύ άλλων, ανακοίνωση των ΑΝΕΛ σχετική με την πρόσφατη περιοδεία του «πρωτοκλασάτου» στελέχους των Τέρενς Κουίκ.

Σε κάτι, δηλαδή, που …δεν έγινε ποτέ!

Διότι συνέντευξη Τύπου χωρίς… δημοσιογράφους δεν υπάρχει!

Όπως δεν υπάρχει και όταν οι δημοσιογράφοι γιά λόγους, που δεν αφορούν στους ίδιους αλλά στους «οικοδεσπότες» της «συνέντευξης Τύπου», είναι ….ωσεί παρόντες!

Ίσως επειδή κάποιοι …«φωστήρες» ιθύνοντες του συγκεκριμένου κομματικού χώρου φρονούν, ότι γιά να «γίνει η δουλειά» τους αρκεί μία …περιφερόμενη κάμερα, έστω και σε χέρια μη εχόντων την παραμικρή σχέση με την δημοσιογραφία!

(Και να φαντασθεί κανείς, ότι οι άνθρωποι αυτοί διακηρύσσουν ως πάγια πολιτική θέση τους την «εύρυθμη» λειτουργία των πάντων, σε όλους τους τομείς!).

Περισσότερα

Φωτοσχόλιο

Συνάντηση Σούλη Καζαντζίδη και Γιώργου Αυτιά μετά την ανακοίνωση των υποψηφίων γιά της ευρωεκλογές

Εντελώς αναμενόμενο

Τον Γιώργο Γεωργαντά βράβευσε ο Κυνηγετικός Σύλλογος Κιλκίς την περασμένη Κυριακή κατά την διάρκεια του ετήσιου χορού του, στο  «Κτήμα των Ευχών». […]

Φωτοσχόλιο

Από την συνεδρίαση του δημοτικού συμβούλιο της Πέμπτης 4 Απριλίου 2024

Δείτε ακόμα

Αικ.Παναγιωτίδου-Φραγγίδου: «Καθοριστική και στον νομό η συμβολή του ΕΕΣ στην διάδοση της εθελοντικής αιμοδοσίας»

Τον τελευταίο καιρό παρατηρείται έντονη κινητικότητα στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, σε επίπεδο περιφερειακής ενότητας ή νομού Κιλκίς. Ειδικότερα, το περιφερειακό […]