Κοινωνία

Διαγωνισμό έκθεσης ιδεών ετοιμάζει ο δήμος Παιονίας


Με τους προέδρους σχολικών επιτροπών, διευθυντές σχολείων και εκπαιδευτικούς της Παιονίας συναντήθηκαν ο δήμαρχος Χρήστος Γκουντενούδης και ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Γιάννης Παπαδόπουλος.

Με αφορμή την κατάρτιση του επιχειρησιακού σχεδίου της πενταετίας 2014 – 2019 συζητήθηκαν θέματα, που αφορούν στην βελτίωση των υφιστάμενων σχολικών δομών ενώ αναπτύχθηκαν από πλευράς εκπαιδευτικών ιδέες και προτάσεις με γνώμονα την παροχή βελτιωμένων υπηρεσιών παιδείας στους νέους της περιοχής μας.

Στην σχετική ανακοίνωση αναφέρονται και τα εξής:
«….Η δημοτική αρχή δεσμεύτηκε να ιεραρχήσει τα προβλήματα πάντα με τη συνεργασία των σχολικών επιτροπών και να δώσει λύση σταδιακά ειδικά όσον αφορά τις επισκευές σε φθορές κτιρίων.
Με πρόταση του δημάρχου κ. Γκουντενούδη και την σύμφωνη γνώμη των σχολικών επιτροπών δρομολογήθηκε η διοργάνωση διαγωνισμού έκθεσης με την συμμετοχή μαθητών των λυκείων και γυμνασίων της Παιονίας, οι οποίοι θα κληθούν να παραθέσουν το όραμά τους για τον νέο δήμο Παιονίας».

Περισσότερα

Επίτιμος δημότης του δήμου Κιλκίς ο Οικουμενικός Πατριάρχης με ομόφωνη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου Κιλκίς

Επίτιμο δημότη του δήμου Κιλκίς θα ανακηρύξει τον Παναγιώτατο Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο το δημοτικό συμβούλιο Κιλκίς με ομόφωνη απόφαση […]

Δείτε ακόμα

Μόνο γιά πρόστιμα;

“Έλλειψη μέτρων για την προστασία της υγείας και της ασφάλειας” καταγγέλει η ΤΟ του ΚΚΕ στο Κιλκίς γιά το εργατικό […]