Γενικά

Αντιπλημμυρική παρέμβαση του δήμου Παιονίας στον Άγιο Πέτρο

Από τον δήμο Παιονίας εκδόθηκε το ακόλουθο ενημερωτικό δελτίο:

“Σε άμεση αντιπλημμυρική παρέμβαση στον Άγιο Πέτρο θα προχωρήσει η τεχνική υπηρεσία του δήμου Παιονίας, όπως αποφασίστηκε σε αυτοψία που πραγματοποίησαν το πρωί της 17ης Ιουνίου ο δήμαρχος Κώστας Σιωνίδης, ο αντιδήμαρχος πολιτικής προστασίας Ηλίας Αριζάνης, ο προϊστάμενος της τεχνικής υπηρεσίας Στέλιος Μπερμπερίδης και ο μηχανικός Λάζαρος Σουπλής.

Το βράδυ της 16ης Ιουνίου ισχυρότατα καιρικά φαινόμενα έπληξαν την περιοχή και δημιούργησαν σοβαρά προβλήματα στο χωριό, μία μόλις ημέρα μετά την ολοκλήρωση των καθαρισμών που πραγματοποιούντο λόγω αντίστοιχου προβλήματος μικρότερης κλίμακας, που δημιουργήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα.

Επειδή το έργο της αντιπλημμυρικής θωράκισης του Αγίου Πέτρου που έχει προγραμματίσει να κατασκευάσει η περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, όπως αυτό ανακοινώθηκε στις 31 Μαρτίου 2020 με αρ. πρ. 183492(283) χρειάζεται χρόνο για να εκτελεστεί, ο δήμος θα προχωρήσει σε άμεση σημειακή παρέμβαση προκειμένου να μειώσει την ένταση των πλημμυρικών φαινομένων που παρατηρούνται όποτε πλήττεται η περιοχή από ισχυρά καιρικά φαινόμενα.

Από νωρίς το πρωί συνεργεία του δήμου Παιονίας και της περιφερειακής ενότητας Κιλκίς καθαρίζουν τα σημεία που έχουν πληγεί με την συνδρομή της πυροσβεστικής υπηρεσίας Γουμένισσας”.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

«Καιρός να ενωθούμε»

Την μνήμη της γενοκτονίας εις βάρος του Ελληνισμού του Πόντου τίμησαν, με εκδήλωσή τους το Σάββατο 13.5.23, οι φίλοι του […]

Γίνεται… πιό συχνά;

Παιδαγωγικό συνέδριο στο Κιλκίς με… εκατόν εικοσιπέντε (125) συμμετοχές, εκ των οποίων οι εκατό (100) από… όλη την χώρα και […]