Γενικά

Ο δήμος Κιλκίς μπροστά στην ψηφιακή εποχή

Ο δήμος Κιλκίς μπαίνει δυναμικά στην ψηφιακή εποχή εκσυγχρονίζοντας τις παρεχόμενες υπηρεσίες προς τον πολίτη, μειώνοντας τη γραφειοκρατία και βελτιώνοντας συγχρόνως τις επιδόσεις των δημοτικών του υπηρεσιών με μετρήσιμα αποτελέσματα.

Εύκολα, γρήγορα, αποτελεσματικά!

Την ερχόμενη εβδομάδα θα λειτουργήσει πλήρως ψηφιακή πλατφόρμα με τις προσφερόμενες υπηρεσίες στο πρωτόκολλο του δήμου, στο τμήμα δημοτικής κατάστασης και έκδοσης πιστοποιητικών, στο τμήμα δημοτικών εσόδων, σε αιτήσεις ληξιαρχικών πράξεων και τέλεσης γάμου και στο τμήμα ανθρώπινου δυναμικού.

Οι δημότες έχουν τη δυνατότητα της πραγματοποίησης ηλεκτρονικών πληρωμών με χρήση των κωδικών τους στο TaxisNet ενώ παράλληλα μπορούν να βλέπουν on line την εξέλιξη του προϋπολογισμού του Δήμου Κιλκίς.

Ο ψηφιακός μετασχηματισμός του δήμου Κιλκίς θα παρουσιαστεί σε συνέντευξη τύπου που θα δοθεί τη Δευτέρα 29 Ιουνίου στις 11 το πρωί στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου Κιλκίς.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Στην αγορά η Ρένα Δούρου

Το μέλος του πολιτικού συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ., πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, στο […]