Γενικά

Δημοπρατήθηκαν τα έργα οδοποιίας της ΔΕ Γουμένισσας δαπάνης 112.500 €

Δημοπρατήθηκαν τα έργα οδοποιίας της Δημοτικής Ενότητας  Γουμένισσας προϋπολογισμού δαπάνης 112.500 € .  Αφορούν εργασίες οδοποιίας στο υφιστάμενο οδικό δίκτυο στην πόλη της Γουμένισσας, στον οικισμό Στάθη, και στον οικισμό Γρίβας.

 

Γουμένισσα

Στην Γουμένισσα θα γίνουν εργασίες εκσκαφών, αποξηλώσεων, κρασπεδώσεων και ασφαλτοστρώσεων στην οδό Μεγ. Αλεξάνδρου,   στην οδό Γιαννιτσών και στην οδό Καραπάνου. Θα γίνει επίσης αποκατάσταση κατεστραμμένων ασφαλτικών επιφανειών επί της Γρ. Γκίγκερη και σε διάφορα σημεία στον οδικό ιστό της πόλης της Γουμένισσας.

Στάθη

Στο Στάθη θα γίνουν εργασίες εκσκαφών- κρασπέδωσης-τσιμεντόστρωσης για την κατασκευή πεζοδρομίου βόρεια των ΟΤ22-ΟΤ23-ΟΤ25 για μήκους 160,00 μέτρων.

Γρίβα

Στην Γρίβα θα γίνουν εργασίες ασφαλτικών για την αποκατάσταση των φθαρμένων υφιστάμενων τσιμεντοστρωμένων δρόμων,   εργασίες εκσκαφών- τσιμεντόστρωσης για την κατασκευή νέου πεζοδρόμου μεταξύ των ΟΤ140 και ΟΤ143 και αποκατάσταση τσιμεντοστρωμένου δρόμου που έχει υποστεί καθίζηση βόρεια του ΟΤ 84 με την κατασκευή τοιχίου αντιστήριξης.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Συνάντηση με νόημα

Στην Αθήνα βρέθηκε την Δευτέρα 27 Νοεμβρίου η υποψήφια βουλευτής Κιλκίς και δικηγόρος Καλλισθένη Πάκα και συναντήθηκε με τον συντοπίτη […]