Γενικά

Στο “τιμόνι” της διεύθυνσης μεταφορών και επικοινωνιών ΠΕ Κιλκίς ο Δημ. Τσαντάκης

Εδώ και λίγο καιρό ο Δημήτρης Τσαντάκης είναι ο νέος αναπληρωτής προϊστάμενος διεύθυνσης μεταφορών και επικοινωνιών της περιφερειακής ενότητας Κιλκίς.

Την απόφαση έλαβε την Παρασκευή 25.6.21 ο αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς Ανδρέας Βεργίδης ύστερα από σχετική εξουσιοδότηση του περιφερειάρχη Κ.Μακεδονίας Αποστόλου Τζιτζικώστα.

Ο νέος επικεφαλής της ανωτέρω υπηρεσίας είναι διπλωματούχος μηχανολόγος μηχανικός και ηλεκτρολόγος της πολυτεχνικής σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με μάστερ και πτυχιούχος της ανωτάτης σχολής παιδαγωγικής τεχνολογικής εκπαίδευσης.

Έχει την ιδιότητα του πραγματογνώμονα για μηχανολογικές εγκαταστάσεις και οχήματα ενώ έχει εξειδιξευθεί στην διενέργεια ενόρκων διοικητικών εξετάσεων (ΕΔΕ).

Από το 2002 συμμετέχει ανελλιπώς στα αυτοδιοικητικά κοινά, όπου η δραστηριότητά του είναι πολύπλευρη και καταγεγραμμένη.

Έχει να επιδείξει ενδεκαετή επιτυχή πορεία στον επαγγελματικό στίβο του ιδιωτικού τομέα με “μέντορα” τον αείμνηστο Βασίλη Σεργιαννίδη. Σήμερα συγκαταλέγεται στα εμπειρότερα υπηρεσιακά, επαγγελματικά και αυτοδιοικητικά στελέχη σε επίπεδο περιφερειακής ενότητας Κιλκίς.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Περί… άλλου!

Την αναγκαιότητα να συγκροτηθούν τα ταχύτερο δυνατόν, με ευθύνη των νομαρχιακών επιτροπών, νομαρχιακές επιτροπές εκλογικού αγώνα με την συμμετοχή σε […]

«Σε αναμμένα κάρβουνα»

Ήταν που ήταν ράθυμο το κλίμα στα κομματικά επιτελεία ωρισμένων κομμάτων αναφορικά με την δραστηριοποίηση τους εν όψει των προσεχών […]