Πολιτική

Δ.Μπαβέλης: «Ο αθλητισμός πρέπει να ενώνει»

«Από τα μέσα μαζικής δικτύωσης προβλήθηκε εσχάτως ότι ο δήμος Παιονίας αντιμετωπίζει δήθεν τα παιδιά των ακαδημιών σαν παιδιά «ενός κατώτερου Θεού».

Εδώ και πέντε χρόνια περίπου, το αποτέλεσμα των παρεμβάσεων από εκείνους που έχουμε την αρμοδιότητα στις αθλητικές εγκαταστάσεις είναι ορατό από τον καθένα μας.

Είμαστε από τους λίγους δήμους στη χώρα που διατηρούμε σε αυτό το επίπεδο τους χώρους άθλησης, σεβόμενοι τα χρήματα των δημοτών.

Ως κοινωφελής επιχείρηση του δήμου Παιονίας, κύριο μέλημα μας είναι η δυνατότητα των μικρών συμπολιτών μας να αθλούνται ώστε να προάγουμε τον μαζικό αθλητισμό και τον πολιτισμό.

Δεδομένων των συνθηκών που διαμορφώθηκαν και των προβλημάτων που κληθήκαμε να αντιμετωπίσουμε οδηγηθήκαμε σε λύσεις μέχρι το κλείσιμο της φετινής περιόδου, χωρίς να εμπλακούμε σε προσωπικές και ανούσιες αντιπαραθέσεις γιατί πρέπει να είμαστε ενωμένοι ως τοπική κοινωνία για το καλό όλων και ειδικά των παιδιών μας.

Ο αθλητισμός πρέπει να ενώνει και όχι να διχάζει εξυπηρετώντας προσωπικές φιλοδοξίες».

«Με δική σας ευθύνη»
Σημείωση της σύνταξης: Αξιότιμε κύριε πρόεδρε, της κοινωφελούς επιχείρησης του δήμου Παιονίας, αφού πρώτα σας θυμίσουμε ότι το ζήτημα αναδείχθηκε μόνο από μέρους μας, στην επίσημη ιστοσελίδα του «Μαχητή» και όχι γενικώς και αορίστως από «τα μέσα μαζικής δικτύωσης», όπως αναφέρεται στην γραπτή σας ανακοίνωση, σας υπενθύμιζουμε επίσης, ότι γιά το περιεχόμενο του ρεπορτάζ ενημερωθήκατε εγκαίρως πριν την ανάρτησή του και ότι σας ζητήθηκε εγκαίρως και επιμόνως να απαντήσετε αναλόγως χωρίς ωστόσο κάτι τέτοιο, με δική σας ευθύνη να καταστεί εφικτό μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα δέκα περίπου ημερών.

Κάτι το οποίο βεβαίως, διαφοροποιήθηκε με την σημερινή έκδοση του «Μαχητή» όπου καταχωρίζεται και η γραπτή σας δήλωση, ούτως ώστε να καταγραφούν τα επιχειρήματα και οι θέσεις και της επιχείρησης, προκειμένου να μπορούν να αξιολογηθούν από πλευράς των αναγνωστών αμφότερες οι θεσεις.

Περισσότερα

Χρήστος Σπίγκος: Οι καιροί ου μενετοί

Η συναρπαστική πορεία του ΣΥΡΙΖΑ, και αργότερα με τη διασταλτική προσθήκη «ΠΣ», θα προσελκύσει το ερευνητικό ενδιαφέρον αρκετών πολιτικών επιστημόνων, […]

Δείτε ακόμα