Πολιτική

Καταδίκη απειλητικής αναφοράς από τον δήμαρχο Κιλκίς – Στη Δημοκρατία κανείς δεν εκβιάζεται

Δελτίο τύπου – ανακοίνωση εξέδωσε ο δήμος Κιλκίς στην οποία αναφέρει:

“Κατά του δημάρχου Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη στρέφεται πολυσέλιδη προειδοποιητική αναφορά, υπογεγραμμένη από στρατιωτικό εν αποστρατεία με απαξιωτικές όσο και απάδουσες αντιλήψεις προς το Σύνταγμα και το δημοκρατικό μας πολίτευμα.

Στην αναφορά γίνεται λόγος για άμεση συνέργεια του δημάρχου στην εγκατάσταση λαθρομεταναστών εντός της χώρας, στην βίαιη κατάλυση του Συντάγματος, στην απόπειρα αναθεώρησης – αλλαγής του Συντάγματος ενώ αποκορύφωμα της καταγγελίας συνιστά η κατηγορία για εσχάτη προδοσία και απόπειρα εγκαθίδρυσης και νομιμοποίησης της κατοχής της χώρας!

Με δήλωσή του ο δήμαρχος Κιλκίς καταδίκασε απερίφραστα το κείμενο της καταγγελτικής αναφοράς ενώ ζήτησε την άμεση παρέμβαση της Δικαιοσύνης και της Αστυνομίας.

Είναι ένα κείμενο – μνημείο πολιτικού ανορθολογισμού, με θέσεις ολοκληρωτικές, ακραίες, εχθρικό προς το Σύνταγμα και προς τις δημοκρατικές αρχές και αξίες μας.

Κάθε παράγραφός του προσβάλλει τη δημοκρατία και το πολίτευμά μας.

Αναβλύζει μίσος, ρατσιστικό μένος ενώ είναι ξεκάθαρα απειλητικό προς τους αντιπροσώπους του ελληνικού Κοινοβουλίου και τους αιρετούς της Αυτοδιοίκησης εάν δεν συμμορφωθούμε στις υποδείξεις των κατά τα λοιπά δημοκρατών και πατριωτών συντακτών του δήλωσε ο δήμαρχος Κιλκίς ενώ προσέθεσε ότι οι απειλές δεν έχουν καμία απολύτως θέση στην ελεύθερη πολιτική έκφραση. Στη Δημοκρατία κανένας πολίτης, κανένας πολιτικός δεν φοβάται, ούτε φυσικά και εκβιάζεται.

Ο δήμαρχος Κιλκίς έχει ήδη διαβιβάσει την πολυσέλιδη αναφορά, χαρακτηριζόμενη ως ιερή δήλωση από τον ή τους συντάκτες της στην Εισαγγελία και στην Αστυνομική Διεύθυνση Κιλκίς προκειμένου να προχωρήσουν σε όλες τις νόμιμες ενέργειες”.

Περισσότερα

(ΔΑΣ–ΟΤΑ) Eργαζομένων ΟΤΑ Κιλκίς-Παιονίας: “Όχι άλλες θυσίες στο βωμό της εξοικονόμησης πόρων…”

Το πρόσφατο ατύχημα στην διεύθυνση Καθαριότητας του δήμου Κιλκίς που προκάλεσε το σοβαρό τραυματισμό της συμβασιούχου συναδέλφισσας μας, συνοδό απορριμματοφόρου, […]

Δείτε ακόμα

Όχι χαμηλά τα “πανώ”

Τείνει να εξελιχθεί, αν δεν έχει ήδη εξελιχθεί, σε … μόδα στο Κιλκίς η ανάρτηση ενημερωτικών “πανώ” σε χαμηλό ύψος, […]