Πολιτική

Ο υποψήφιος δήμαρχος Κιλκίς Δ.Κυριακίδης σε εκδηλώσεις και στο ΚΚΣ Κιλκίς

O υποψήφιος δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης επισκέφθηκε το πρωί της Τετάρτης 21.11.18 το Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς.

Τον κ. Κυριακίδη υποδέχθηκαν η διευθύντρια Γεωργία Κυρλαγκίτση, το διοικητικό και υπαλληλικό δυναμικό του κέντρου και τα μέλη του συλλόγου γονέων, φίλων και υποστηρικτών του ΚΚΣ.

Στην επίσκεψη του αυτή, ο υποψήφιος δήμαρχος Κιλκίς, είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί διεξοδικά για την λειτουργία, την πορεία, τις δομές, τις ανάγκες και τα ζητήματα που χρήζουν συνεργασία και επίλυση προς όφελος των ωφελουμένων παιδιών ΑΜΕΑ, τα οποία φιλοξενούνται στο ΚΚΣ. Ακολούθως ο κ. Κυριακίδης ξεναγήθηκε στους χώρους του Κέντρου.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Κιλκίς τους εξέφρασε την ευαρέσκεια του, αφ’ ενός μεν για το επίπεδο υπηρεσιών που προσφέρει το ΚΚΣ στους ήρωες της ζωής, τα παιδιά με ειδικές ικανότητες, αφ’ ετέρου δε για τις πολύ καλές συνθήκες και τις κατάλληλες λειτουργικές εγκαταστάσεις στις οποίες φιλοξενούνται.

Σε δήλωσή του, αμέσως μετά την ξενάγησή του, ο κ. Κυριακίδης απέδωσε εύσημα στους ιθύνοντες της δομής για το πολύτιμο έργο που προσφέρουν και εξέφρασε τη βεβαιότητα του ότι θα συνεχίσουν, με τον ίδιο ζήλο, να κρατήσουν την ποιότητα και το υψηλό αίσθημα ευθύνης με το οποίο καθημερινά μοχθούν, για να εξασφαλίσουν τα καλύτερα στους μικρούς και μεγάλους ωφελούμενους του κέντρου.

Ευχαρίστησε δε, όλες τις τοπικές επιχειρήσεις και χορηγούς «που «βάζουν πλάτη», στους χαλεπούς οικονομικούς καιρούς που διανύουμε και στηρίζουν, ηθικά και υλικά, το ΚΚΣ Κιλκίς καλώντας ταυτόχρονα ακόμη περισσότερους να συνδράμουν με τη σειρά τους στο ιερό έργο που επιτελούν αρμονικά διοίκηση, εξειδικευμένο προσωπικό και σύλλογος γονέων, φίλων και υποστηρικτών του κέντρου».

Σημείωσε επίσης ότι, ο ίδιος και οι συνεργάτες του, θα δώσουν ιδιαίτερη έμφαση στις ειδικές πληθυσμιακές ομάδες, στηρίζοντας τις με ουσιαστικές δράσεις και ενέργειες, που θα προάγουν ακόμη περισσότερο το πλούσιο και σημαντικό έργο τους. Η συνεισφορά άλλωστε της κοινωνίας των πολιτών, στην εύρυθμη λειτουργία τέτοιων δομών-εστιών στήριξης παιδιών με ειδικές ικανότητες, είναι μέγιστη υποχρέωση και θεάρεστη πράξη.

Παρόντες κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του υποψηφίου δημάρχου Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη στο ΚΚΣ Κιλκίς ήταν ο πρόεδρος του διοικητικου συμβουλίου Παύλος Θωμαϊδης, περιφερειακός σύμβουλος Κιλκίς, η Μαρία Τσοπούλου, μέλος του Δ.Σ. του κέντρου, νυν πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Κιλκίς και υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό του κ. Κυριακίδη καθώς και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι Γεωργία Τριανταφυλλίδου, κοινωνική λειτουργός του κέντρου και Θανάσης Βουλγαράκης, υπάλληλος ΕΦΚΑ Κιλκίς.

Στις εκδηλώσεις εορτασμού των Ενόπλων Δυνάμεων, παρέστη την Τετάρτη 21.11.18, ο υποψήφιος δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης. Είναι ημέρα κατά την οποία η Εκκλησία μας γιορτάζει τα Εισόδια της Θεοτόκου και έχει καθιερωθεί, γιορτάζουν οι ένοπλες δυνάμεις αλλά και οι απόστρατοι.

Ο κ. Κυριακίδης παρέστη στην Θεία Λειτουργία και την Δοξολογία που εψάλη στον ιερό μητροπολιτικό ναό της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Κιλκίς και αμέσως μετά παρέστη στην κατάθεση στεφάνων στο δημοτικό πάρκο, αποτίοντας τον οφειλόμενο φόρο τιμής και τον ρόλο και την παρουσία τους, «που επί καθημερινής βάσεως όλο τον χρόνο και επί παντός καιρού, προασπίζουν την ασφάλεια, την ανεξαρτησία και την εθνική ακεραιότητα της Πατρίδος μας».

Εξ άλλου, σε ό,τι αφορά σε σειρά άλλων εκδηλώσεων o υποψήφιος δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης συνεχίζει τις επαφές του επί καθημερινής βάσης με πρόσωπα που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού του.

Παράλληλα όμως συνεχίζει να δίνει το «παρών» του σε κοινωνικές – πολιτιστικές εκδηλώσεις ανταποκρινομένος σε σχετικές προσκλήσεις των συντελεστών τους.

Ετσι, λοιπόν, το Σάββατο 17/11/18 ο υποψήφιος δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης, ανταποκρινόμενος σε σχετική πρόσκληση του διοικητικού συμβουλίου του ποντιακού συλλόγου ”Παναγία Σουμελά”, παραβρέθηκε στον ετήσιο χορό που διοργάνωσε ο δραστήριος σύλλογος στο κοσμικό κέντρο «Θέατρο» στην πόλη του Κιλκίς.

Επίσης την ίδια μέρα βρέθηκε στην “βραδιά ΠΑΟΝΕ Επταλόφου”, στον χώρο του πνευματικού κέντρου του οικισμού Επταλόφου έδωσε το «παρών» ο υποψήφιος δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης. Τιμώντας με την παρουσία του, μια αθλητική οικογένεια, που κάτω από δύσκολες συνθήκες, συνεχίζει να προάγει το αθλητικό ιδεώδες και την σημασία του ευ αγωνίζεσθαι.

Την Κυριακή 18/11/18 βρέθηκε στην χοροεσπερίδα, που διοργάνωσε με επιτυχία η εκκλησιαστική επιτροπή του ιερού ναού Πεντεκαίδεκα Ιερομαρτύρων – πολιούχων του Κιλκίς, στο κοσμικό κέντρο «Θέατρο», παρέστη το απόγευμα της Κυριακής ο υποψήφιος δήμαρχος Κιλκίς, Δημήτρης Κυριακίδης.
«H στήριξη προσπαθειών κάθε πνευματικής-εκκλησιαστικής κυψέλης του δήμου, αποτελεί επί της ουσίας προσφορά στην κοινωνία και στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, την σημερινή δύσκολη οικονομικά εποχή που βιώνει η χώρα», τόνισε ο κ. Κυριακίδης.

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΕΛΕΤΕΣ
ο Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2018 παραβρέθηκε στο 1ο φεστιβάλ λύρας και εγχώρδων με τίτλο ”15 ΛΥΡΕΣ ΥΜΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΕΝΤΕΚΑΙΔΕΚΑ ΜΑΡΤΥΡΕΣ” εκδήλωση η οποία είναι ενταγμένη στο πρόγραμμα για τον εορτασμό των Πολιούχων του Κιλκίς.

Το πρωί της Κυριακής 25 Νοεμβρίου 2018 παρακολούθησε τη Θεία Λειτουργία και αμέσως μετά παρέστη στην Δοξολογία που εψάλη για την ημέρα μνήμης Εθνικής Αντίστασης και στην τελετή κατάθεσης στεφάνων στο μνημείο προ του δημαρχείου Κιλκίς, «αποτίοντας φόρο τιμής στους πεσόντες της περιόδου 1941-1944, ώστε σήμερα όλοι μας να απολαμβάνουμε την ελευθερία», όπως ο ίδιος τόνισε.

Το βράδυ της Κυριακής 25 Νοεμβρίου επισκέφθηκε τον οικισμό του Ισώματος.
Ο κ. Κυριακίδης στην επίσκεψη του αυτή είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με κατοίκους και τοπικά στελέχη του οικισμού και να ενημερωθεί για τα ζητήματα που αφορούν τόσο το Ισωμα όσο και την ευρύτερη περιοχή.

Παρόντες στο Ισωμα εκτός των κατοίκων ήταν η υποψήφια δημοτική σύμβουλος, με τον Δ.Κυριακίδη, Βάγια Θρήσκου, πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου Ισώματος Καπετάν Ιωάννης Ράμναλης, οι πρόεδροι των τοπικών κοινοτήτων Ισώματος Σωτήρης Θρήσκος και Επταλόφου Παναγιώτης Αμοιρίδης, ο τέως αντιδήμαρχος δήμου Κρουσσών Κωνσταντίνος Δημογιάννης.

Περισσότερα

Χρήστος Σπίγκος: Οι καιροί ου μενετοί

Η συναρπαστική πορεία του ΣΥΡΙΖΑ, και αργότερα με τη διασταλτική προσθήκη «ΠΣ», θα προσελκύσει το ερευνητικό ενδιαφέρον αρκετών πολιτικών επιστημόνων, […]

Δείτε ακόμα