Αθλητισμός

Δημιουργική χρονιά του τμήματος βόλεϊ του ΑΣ Αλέξανδρος Αξιούπολης

Ολοκληρώθηκαν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις όλων των τμημάτων μας με τα δύο τελευταία παιχνίδια των Παγκορασίδων (κατηγορίας Κ16). Τα αποτελέσματα των οποίων ήταν μία νίκη και μία ήττα.

Κάνοντας τον απολογισμό του συλλόγου μας η φετινή περίοδος του τμήματος βόλεϊ ήταν μία πολύ καλή δημιουργική και αποτελεσματική χρονιά πετυχαίνοντας στόχους και δημιουργώντας προσδοκίες για κάτι πολύ καλλίτερο από φέτος. Συγκεκριμένα:

Το τμήμα βόλεϊ του ΑΣ Αλέξανδρος Αξιούπολης συμμετείχε σε τρία αναπτυξιακά πρωταθλήματα.

  • Νεαννίδων κατηγορίας Κ20, Κορασίδων Κ18 και Παγκορασίδων Κ16.

Α) Στην κατηγορία των νεαννίδων η ομάδα μας κατέλαβε την έκτη θέση από τις έξη ομάδες που συμμετείχαν και με πρωταθλήτρια ομάδα τον Πιερικό. (ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, ΦΕΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΣΚΥΔΡΑΣ, ΕΓΣ ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ, ΓΑΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, ΜΑΣ ΝΙΚΗ ΑΙΓΙΝΙΟΥ, ΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΞΙΟΥΠΟΛΗΣ).

Στόχος της ομάδας ήταν να αποκτήσει αγωνιστικές εμπειρίες καθότι ηλικιακά έπαιζε η ομάδα των κορασίδων.

Β) Στην κατηγορία των κορασίδων (4 Όμιλοι – 28 ομάδες) πετύχαμε τον στόχο που θέσαμε από την αρχή της σεζόν. Συμμετοχή για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο Final4. Προκριθήκαμε στην τελική φάση (Final4) ως πρώτοι και αήττητοι στον Γ΄όμιλο μας. (ΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΞΙΟΥΠΟΛΗΣ, ΑΣ ΑΙΑΣ ΚΙΛΚΙΣ, ΑΠΟ ΑΤΛΑΣ ΚΙΛΚΙΣ, Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ 1, ΑΟΠ ΜΙΛΩΝΑΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ, ΑΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ 1).

Στην τελική φάση του πρωταθλήματος κορασίδων Κ18, τελικά καταλάβαμε την τέταρτη θέση από τις 28 ομάδες που συμμετείχαν στο πρωτάθλημα, με πρωταθλήτρια την ομάδα των Πανθήρων Κοζάνης.

Γ) Στην κατηγορία των παγκορασίδων Κ16 (4 όμιλοι-40 ομάδες), η ομάδα μας με δέκα νίκες και οκτώ ήττες κατέλαβε στον Β΄όμιλο την Πέμπτη θέση από τις δέκα συμμετέχουσες ομάδες. (ΠΑΣ ΙΚΑΡΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ,Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ, ΑΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ 2, ΑΟΠ ΜΙΛΩΝΑΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ, Α.Σ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΞΙΟΥΠΟΛΗΣ, ΕΓΣ ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ, ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΙΑΝΤΑΣ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ, ΑΠΟ ΑΤΛΑΣ ΚΙΛΚΙΣ, ΑΠΣ ΑΙΟΛΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 2, ΦΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ).

Τα οφέλη που αποκομίσαμε από την εφετινή περίοδο ήταν πολλά. Πρώτα και κύρια αυξήσαμε σε αριθμό την παρουσία του κόσμου στους αγώνες. Τα προ αγωνιστικά τμήματα μας είχαν την πολυτέλεια να παρακολουθήσουν πολλούς αγώνες και να αποκτήσουν βιωματικές εμπειρίες.

Οι αθλήτριες μας με την συμμετοχή τους σε αγώνες με υψηλότερο επίπεδο, αύξησαν τις εμπειρίες τους και έθεσαν γερές βάσεις για τα επόμενα χρόνια ώστε ο ΑΣ Αλέξανδρος Αξιούπολης να πρωταγωνιστεί σε όλες τις κατηγορίες των αναπτυξιακών πρωταθλημάτων βόλεϊ και να γίνει η περιοχή της Παιονίας κέντρο ενδιαφέροντος στο βόλεϊ.

Η φετινή περίοδος συνεχίζεται έως τις 16 Ιουνίου με το μίνι βόλεϊ (παιδιά έως ΣΤ΄Δημοτικού) όπου και θα συμμετάσχουν σε τέσσερα τουρνουά.

Κλείνοντας ευχαριστούμε τον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο που προβάλει τις δραστηριότητες του συλλόγου μας και ενημερώνει τον φίλαθλο κόσμο μας.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Συγχαρητήρια χωρίς ντροπή

Χωρίς ίχνος ντροπής ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Κιλκίς της Νέας Δημοκρατίας Μηνάς Παπαδόπουλος απέστειλε συγχαρητήρια στον σφυροβόλο Κωνσταντίνο Ζάλτο γιά […]