Αθλητισμός

Δημιουργία νέων ειδικών τμημάτων ακαδημιών ποδοσφαίρου στον Κιλκισιακό

Σύμφωνα με δελτίο τύπου που εξέδωσε ο Κιλκισιακός, παράλληλα με τα ήδη υπάρχοντα τμήματα υποδομών, δημιουργεί τις προϋποθέσεις για την λειτουργία ειδικών τμημάτων στελεχωμένα από παιδιά τα οποία έχουν χαρακτηριστεί ως ταλέντα ποδοσφαίρου, για τον λόγο αυτό καλεί παιδιά από όλο τον νομό παρέχοντας τους υψηλές υπηρεσίες και δίνοντας τους τη δυνατότητα εξέλιξης σε υψηλότερο επίπεδο.

Κλήση παικτών για την στελέχωση τμημάτων ηλικιακών κατηγοριών του Κιλκισιακού Κ-13 Κ-14 Κ-15 Κ-16 Κ-17 Κ-19 από όλο τον νομό.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει αξιολόγηση και στελέχωση των τμημάτων, τα οποία θα συμμετέχουν στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Όλες οι ομάδες θα έχουν την υποστήριξη των εγκαταστάσεων του Αθλητικού Κέντρου Ατέρμων, όπως και την επιστημονική υποστήριξη από προπονητές –εκπαιδευτές – με παιδαγωγική επάρκεια και εμπειρία πολλών ετών στον χώρο του αθλητισμού.

➤Οι μετακινήσεις θα γίνονται με λεωφορεία απ’ ευθείας από το Κιλκίς και περιοχές.

➤Tα παιδιά τα οποία θα επιλεγούν για να στελεχώσουν τα χαρακτηριζόμενα δυναμικά τμήματα, θα ειναι χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση, συνδρομών –μετακινήσεων –εργομετρικών –διατροφολόγου και άλλων υπηρεσιών.

Η προπονητική ομάδα η οποία θα υποστηρίζει τα τμήματα αποτελείται από:
Προπονητές UEFA –ΤΕΦΑΑ με Ειδικότητα Ποδόσφαιρο

Προπονητές τερματοφυλάκων

Προπονητή φυσικής κατάστασης

Προπονητή συναρμοστικών ικανοτήτων

Ιατρό

Φυσικοθεραπευτή

Παιδοψυχολόγο

Διατροφολόγο

Εργομέτρη –εργοφυσιολόγο

Προπονητή δύναμης

Αναλυτή απόδοσης αγώνων ποδοσφαίρου

Το πρόγραμμα παρακολουθείται από πιστοποιημένους διαμεσολαβητές (scouters) για την πλήρη ανάδειξη και κάλυψη των παικτών.

Η αγωνιστική μας φιλοσοφία είναι η δημιουργία παικτών υψηλού επιπέδου και η ολοκλήρωση τους μέσα από την εκπαιδευτική, κοινωνική, ψυχολογική και τεχνική ανάπτυξη, με συγκεκριμένο στυλ παιχνιδιού και με μοναδική έμφαση στην βελτίωση των παικτών, δημιουργώντας το αίσθημα της αθλητικής κοινότητας.

Το πλάνο υλοποίησης και εδραίωσης της συγκεκριμένης φιλοσοφίας, είναι σε πενταετή βάση και διαχωρίζεται σε ετήσιο, διετίας, τετραετίας και πενταετίας.

Υπεύθυνοι προγράμματος
Πελίδης Γεώργιος – Παναγιώτης Ζιάκας

Πληροφορίες
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 2341251040, Δευ. – Παρ. 9:00 έως 13:30, Αλέξανδρος Αποστολίδης

e-mail: [email protected]

Περισσότερα
Δείτε ακόμα