Πολιτική

Δημαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου προεδρείου την Κυριακή

Δημαιρεσίες γιά την ανάδειξη του νέου προεδρείου και των νέων μελών στις θεσμοθετημένες επιτροπές του δήμου Κιλκίς θα διενεργηθούν στο δημοτικό συμβούλιο Κιλκίς την προσεχή Κυριακή 7.9.14, στην αίθουσα συνεδριάσεών του, με ώρα έναρξης 11 το πρωί.
Στο σχετικό έγγραφο αναφέρονται τα εξής:
«Το νέο δημοτικό συμβούλιο Κιλκίς συγκαλεί ειδική συνεδρίαση
την Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου και ώρα 11 π.μ. για την εκλογή προεδρείου και νέων μελών στην οικονομική επιτροπή και στην επιτροπή ποιότητας ζωής του δήμου Κιλκίς. Παράλληλα θα διεξαχθούν και εκλογικές διαδικασίες για την ανάδειξη εκπροσώπων στην γενική συνέλευση της περιφερειακής ένωσης δήμων (Π.Ε.Δ.) Κεντρικής Μακεδονίας.
Η ειδική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Κιλκίς συγκαλείται κατόπιν πρόσκλησης του πλειοψηφούντος δημοτικού συνδυασμού («Άνοδος – Επτάπολις») κ. Θεόδωρου Βαφειάδη προς τα νέα τακτικά μέλη του δημοτικού συμβουλίου Κιλκίς.
Σύμφωνα με την προβλεπόμενη από τα άρθρα 64 και 74 του Ν. 3852/2010 διαδικασία, θα εκλεγούν χωριστά και με μυστική ψηφοφορία ο πρόεδρος,
ο αντιπρόεδρος και ο γραμματέας του δημοτικού συμβουλίου Κιλκίς.
Θα ακολουθήσει η εκλογή των μελών της οικονομικής επιτροπής, της επιτροπής ποιότητας ζωής καθώς και η εκλογή εκπροσώπων στην Π.Ε.Δ.
Με την ανάδειξη του νέου προεδρείου και τη σύσταση σε σώμα της οικονομικής επιτροπής και της επιτροπής ποιότητας ζωής, το νέο δημοτικό συμβούλιο Κιλκίς εισέρχεται στην πρώτη φάση της δημοτικής περιόδου
(Μαίου 2014 – Νοεμβρίου 2017).

Περισσότερα
Δείτε ακόμα