Κιλκισιώτικες κουβεντούλες

Να σπεύσουν …ταχέως

Η αναμενόμενη ανακοίνωση παράτασης κατά ένα μήνα περίπου της προθεσμίας υποβολής των δηλώσεων του ΟΣΔΕ εκδόθηκε την Πέμπτη 7.5.15.

Ετσι, από τις 15 Μαϊου, που έληγε, μετατέθηκε γιά τις 12 Ιουνίου.

Μία παράταση, που, εκτός από αναμενόμενη γιά τα ελληνικά ειωθότα, ήταν και απαραίτητη, καθώς γιά πολλοστή φορά οι φίλοι μας παραγωγοί και όχι μόνον, «σπεύδουν βραδέως» με την ροή υποβολής να κυμαίνεται στον νομό μας σε πολύ χαμηλά επίπεδα.

Ας ελπίσουμε, ότι το γεγονός της παράτασης δεν θα λειτουργήσει εφυσηχαστικώς, όπως συνήθως συμβαίνει αλλά αντιθέτως ως «καμπανάκι κινδύνου» να προχωρήσουν στην λογική το «γοργόν και χάριν έχει».

Οι καιροί είναι χαλεποί, και θα πρέπει να φύγουμε από την λογική της τελευταίας στιγμής που μας κατατρέχει, ούτως ώστε να μην βρεθούμε ενώπιον δυσάρεστων καταστάσεων και τρέχουμε και δεν φτάνουμε.

Περισσότερα

Σε καλοκαιρινές διακοπές

Είχαμε γράψει στις 8 Ιουλίου γιά τη μη λειτουργία των φαναριών εδώ και δύο εβδομάδες στο κέντρο του Κιλκίς στην […]

Δείτε ακόμα

ΚΑΒΑΛΑ 1934 – ΝΕΕΣ ΚΑΒΑΛΕΣ 2024… 90 ΧΡΟΝΙΑ

Συμπληρώνονται φέτος ενενήντα (90) χρόνια, από τη γεωργική αποκατάσταση διακοσίων οικογενειών ανέργων καπνεργατών Καβαλιωτών στο δήμο Παιονίας στη περιοχή Πολυκάστρου (Νέες Καβάλες), […]

Σωματείο εργαζομένων νοσοκομείου Κιλκίς: «Εσωτερική διασπορά Covid-19 σε ασθενείς της Παθολογικής κλινικής με τρεις θανάτους»

Το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου εργαζομένων του γενικού νοσοκομείου Κιλκίς καταγγέλλει εσωτερική διασπορά Covid-19 σε ασθενείς της Παθολογικής κλινικής με […]