Πολιτική

Δηλώσεις των «μονομάχων» των περιφερειακών και δημοτικών εκλογών

Δήλωση Δ.Σισμανίδη εν όψει των επαναληπτικών εκλογών
«Οι πολίτες επιμένουν ανοδικώς, γι’ αυτό και ψηφίζουν …«Άνοδο»
Ο υποψήφιος δήμαρχος Κιλκίς, επικεφαλής του δημοτικού συνδυασμού «Άνοδος –Επτάπολις» Δημήτρης Σισμανίδης μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του πρώτου εκλογικού γύρου προέβη στην ακόλουθη δήλωση: ΣΙΣΜΑΝΙΔΗΣ
«Οι δημότες του δήμου Κιλκίς κινήθηκαν ανοδικά για τον τόπο μας. Ανέδειξαν πρώτη αυτοδιοικητική δύναμη την «Άνοδο –Επτάπολι» επιβραβεύοντας με την υποστηρικτική ψήφο τους τις θέσεις και τις προτάσεις μας για την ολόπλευρη ανάπτυξη του δήμου μας. Για ένα δήμο Κιλκίς με ισχυρή παρουσία και με ενδυναμωμένο το ρόλο του στην τοπική ανάπτυξη.
Τους ευχαριστώ ολόψυχα για την εμπιστοσύνη με την οποία μας περιέβαλαν από την πρώτη στιγμή, τους ευχαριστώ, διότι όπως και όλα τα στελέχη της «Άνοδος –Επτάπολις», είναι αληθινοί μαχητές και στέκονται όρθιοι στις επάλξεις του αγώνα. Η δύναμη και η καθαρότητα των ιδεών μας έχει διαπεράσει την τοπική μας κοινωνία, η οποία απαιτεί, όπως, εξ άλλου μας απέδειξε με την ισχυρή στήριξή της, αξιοπιστία, ήθος και εντιμότητα.
Δώσαμε όλοι μαζί μία «μάχη» διότι πιστεύουμε στις αστείρευτες δυνάμεις και στην προοπτική αυτού του τόπου, γιατί θέλουμε να αξιοποιήσουμε όλες τις δυνατότητές του, διότι μπορούμε να κάνουμε το όραμά μας πράξη. Με σκληρή δουλειά, με συνέπεια και με υψηλή αίσθηση ευθύνης.
Την Κυριακή 25 Μαϊου κάνουμε το τελευταίο αποφασιστικό βήμα για τη μεγάλη νίκη. Επισφραγίζουμε με τη δύναμη των δημοτών μας το θετικό αποτέλεσμα στην κάλπη για να δικαιώσουμε τις προσδοκίες τους. Για να οδηγήσουμε τον δήμο Κιλκίς πιο ψηλά! Λίγο ακόμα να σηκωθούμε λίγο ψηλότερα!».

Η δήλωση της Πρωτοβουλίας Ευθύνης και Συμμετοχής αλλά..ΖΩ
“Η Πρωτοβουλία Ευθύνης και Συμμετοχής αλλά..ΖΩ, μετά τα αποτελέσματα των αυτοδιοικητικών εκλογών της 18ης Μαΐου, ευχαριστεί τους συμπολίτες μας, οι οποίοι κάνοντας συνειδητά την πολιτική τους υπέρβαση, εμπιστεύθηκαν το ψηφοδέλτιο του κινήματος και ανταποκρίθηκαν στην πρότασή μας για μια διαφορετική αντίληψη για την τοπική αυτοδιοίκηση.ΡΟΥΣΣΟΥ
Ο αγώνας που δώσαμε, σεβόμενοι απόλυτα τον θεσμό των αυτοδιοικητικών εκλογών, στηρίχτηκε στις αρχές και τις θέσεις μας έτσι όπως αυτές διαμορφώθηκαν, μέσα από πρωτόγνωρες διαδικασίες άμεσης Δημοκρατίας και Συμμετοχής.

Δίνοντας διέξοδο στις αγωνίες και στις ανησυχίες των πολιτών, που χρόνια ένιωθαν εγκλωβισμένοι σε ένα διεφθαρμένο πολιτικό σκηνικό, σταθήκαμε με αξιοπρέπεια και συνέπεια κατά την διάρκεια της προεκλογικής αναμέτρησης. Είμαστε περήφανοι για τους ανθρώπους που πλαισίωσαν το ψηφοδέλτιό μας, μακριά από τις γνωστές ύποπτες πολιτικές συνδιαλλαγές.

Στην Πρωτοβουλία μας, δεν ταιριάζει κανενός είδους χειραγώγηση της πολιτικής βούλησης των συνδημοτών μας. Πιστεύουμε πως θα εκφραστούν ξανά με βάση τις αξίες που μας ένωσαν σε όλη αυτήν την πορεία, έχοντας απόλυτη εμπιστοσύνη στην κρίση τους.”
Η δήλωση του υποψηφίου δημάρχου Παιονίας Χρήστου Γκουντενούδη
«Στις 25 Μαϊου οι δημότες δίνουν την οριστική απάντησή τους»
«Την Κυριακή 18 Μαϊου οι δημότες του δήμου Παιονίας, με την τιμητική ψήφο τους έδωσαν στην ‘’Παιονία Ισχυρή’’ την πρώτη θέση.ΓΚΟΥΝΤΕΝΟΥΔΗΣ
Οι δημότες της Παιονίας έστειλαν ηχηρό το μήνυμά τους για μια πραγματική αλλαγή στον τόπο μας, για μια Παιονία που εισέρχεται στην νέα εποχή με αναπτυξιακή δυναμική. Με ανθρώπους που τολμούν και ανοίγουν νέους δρόμους, με ανθρώπους που είναι αποφασισμένοι να κάνουν ρήξεις και τομές, εστιάζοντας στην οριστική επίλυση των σοβαρών προβλημάτων, τα οποία ταλανίζουν την περιοχή μας, των οποίων η αντιμετώπιση έχει δυστυχώς πενιχρά αποτελέσματα.
Αξίζουμε όμως και δικαιούμαστε πολλά περισσότερα.
Ευχαριστώ όλους τους δημότες για τη θερμή υποστήριξη τους. Τους ευχαριστώ για το θάρρος και την αγωνιστικότητα με την οποία υπερασπίστηκαν τις αρχές και τις αξίες του δημοτικού μας συνδυασμού.
Την ερχόμενη Κυριακή, με τη δική τους στήριξη και αγάπη ολοκληρώνεται επιτυχώς η εκλογική «μάχη».
Την Κυριακή 25 Μαϊου οι δημότες δίνουν την οριστική απάντησή τους.
Ενώνουμε όλοι τις δυνάμεις μας και πορευόμαστε νικηφόρα για μια Παιονία ισχυρή. Στην πράξη.

Η δήλωση του Κώστα Σιωνίδη εν όψει των επαναληπτικών εκλογών
«Οι πολίτες μας περιβάλλουν με την εμπιστοσύνη τους»
Εν όψει των επαναληπτικών εκλογών της προσεχούς Κυριακής 25.5.14 ο υποψήφιος δήμαρχος Παιονίας Κωνσταντίνος Σιωνίδης, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:SIONIDHS
«Το αποτέλεσμα της πρώτης Κυριακής αφήνει ανοικτή την επιλογή πολιτικής στον δήμο Παιονίας. Την επόμενη Κυριακή οι δημότες θα έχουν να διαλέξουν μεταξύ μιάς ομάδας αφιερωμένων αυτοδιοικητικών όπως η «Παιονία της Προόδου», και μιας προσωπικότητας που εκπροσωπεί την κλασική πολιτική των αορίστων υποσχέσεων και του φτωχού έργου.
Είναι εντυπωσιακό το ποσοστό των δημοτών που μας εμπιστεύονται παρά τις δύσκολες αποφάσεις, τις οποίες ήμουν υποχρεωμένος να λάβω για να νοικοκυρέψω τον υπερχρεωμένο δήμο. Αυτός ο πυρήνας των συνδημοτών μας σε κάθε χωριό και πόλη του δήμου θα γίνει το μεγάλο ρεύμα που χρειαζόμαστε για να οδηγήσουμε την Παιονία στην ανάπτυξη και να προστατεύσουμε τους δημότες από τα οικονομικά αδιέξοδα της κρίσης».

«Συνεχίζουμε»
Ο επικεφαλής νομού Κιλκίς του περιφερειακού συνδυασμού του Μάρκου Μπόλαρη «Συμμετέχω» Χριστόφορος Τουτουντζίδης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:ΤΟΥΤΟΥΝΤΖΙΔΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ
«Τα αποτελέσματα του πρώτου γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών έστειλαν μηνύματα με πολλαπλούς αποδέκτες.
Κυρίως όμως οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ, τόσο προσωπικώς όσο και εκ μέρους του συνδυασμού «Συμμετέχω», σε όλους όσους μας στήριξαν, γνωστούς και άγνωστους ψηφοφόρους, ασχέτως πολιτικής ή κομματικής τοποθετήσεως. Σε όλους όσους άκουσαν προσεκτικά τον προγραμματικό μας λόγο και εμπιστεύτηκαν τις θέσεις μας για τα προβλήματα και την προοπτική του τόπου. Η αποδοχή αυτή μας δίνει δύναμη για το μέλλον, στην προσπάθεια για την ανασυγκρότηση του χώρου της Κεντροαριστεράς. Δίνουμε την υπόσχεση να συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε από κάθε θέση για μια πολιτική με επίκεντρο τον άνθρωπο».

Περισσότερα
Δείτε ακόμα