Γενικά

Δήλωση υφυπουργού Γιώργου Γεωργαντά για τον κορωνοϊό

Ο υφυπουργός ψηφιακής διακυβέρνησης και βουλευτής νομού Κιλκίς Γιώργος Γεωργαντάς, δήλωσε για τον κορωνοϊό:

“H Eλλάδα, όπως και η Ευρώπη και ολόκληρος ο κόσμος, καλείται να αντιμετωπίσει μια δύσκολη κρίση δημόσιας υγείας. Η Κυβέρνηση μας λαμβάνει εγκαίρως μέτρα για να περιοριστεί η εξάπλωση του κορωνοϊού στην Πατρίδα μας.

Οι περισσότεροι συμπολίτες μας που θα νοσήσουν, θα παρουσιάσουν ήπια ή και καθόλου συμπτώματα. Δεν υπάρχει λόγος πανικού αλλά παράλληλα δεν πρέπει να εφησυχάζουμε.

Αυτό που οφείλουμε να κάνουμε είναι να τηρούμε πιστά τις οδηγίες του ΕΟΔΥ και να εφαρμόζουμε αυστηρά τις συστάσεις των γιατρών. Όπως τόνισε ο Πρωθυπουργός, η κυβέρνηση ήδη κάνει ο,τι χρειάζεται για να θωρακιστεί η δημόσια υγεία και να προστατευθούν οι ευπαθείς συμπολίτες μας, οι οποίοι καλό θα είναι να μένουν όσο το δυνατόν περισσότερο σπίτι.

Δεν εφησυχάζουμε, ενημερωνόμαστε, τηρούμε τους κανόνες υγιεινής. Παραμένουμε όλοι ενωμένοι και συνετοί για να ξεπεράσουμε μαζί την κρίση.

Η Κυβέρνηση λαμβάνει εγκαίρως μέτρα για να περιοριστεί η εξάπλωση του κορωνοϊού στη χώρα μας.

Οι περισσότεροι συμπολίτες μας που θα νοσήσουν, θα παρουσιάσουν ήπια ή και καθόλου συμπτώματα. Δεν υπάρχει λόγος πανικού. Αυτό που οφείλουμε να κάνουμε είναι να τηρούμε πιστά τις οδηγίες του ΕΟΔΥ και να εφαρμόζουμε αυστηρά τις συστάσεις των ειδικών.

Όπως τόνισε ο Πρωθυπουργός, η κυβέρνηση ήδη κάνει ο,τι χρειάζεται για να θωρακιστεί η δημόσια υγεία και να προστατευθούν οι ευπαθείς συμπολίτες μας. Πρέπει να παραμείνουμε όλοι ενωμένοι και συνετοί για να ξεπεράσουμε μαζί την κρίση.”.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα