Γενικά

Δήλωση του Κώστα Σιωνίδη για το περιστατικό οπαδικής βίας στο Πολύκαστρο

Με δήλωσή του ο δήμαρχος Παιονίας Κωνσταντίνος Σιωνίδης καταδικάζει το πρόσφατο περιστατικό βίας που συνέβη στο Πολύκαστρο στην οποία αναφέρει τα εξής:

“Το πρόσφατο περιστατικό βίας που συνέβη στο Πολύκαστρο την Κυριακή 27 Μαρτίου, μετά την λήξη του αγώνα μεταξύ των ομάδων του Πευκοδάσους και της Γρίβας μου προκαλεί μεγάλη θλίψη και οργή.

Οι έκνομες αυτές πράξεις δεν έχουν και δεν μπορεί να έχουν την παραμικρή σχέση με τον αθλητισμό και την αθλητική οικογένεια και δεν προάγουν το αθλητικό πνεύμα. Σύσσωμη η αθλητική κοινότητα του δήμου Παιονίας καταδικάζει το περιστατικό. Τέτοια γεγονότα αδικούν την αθλητική ιστορία του τόπου μας.

Έχουμε χρέος να προστατεύσουμε τους νέους μας, να τους αποτρέψουμε από κάθε είδους βία και όλοι μαζί να αγωνιστούμε για την εξάλειψη τέτοιων φαινομένων”.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΡΩΜΝΙΤΣΑ ΣΤΟ ΚΙΛΚΙΣ

Επ’ ευκαιρία της σημερινής τοπικής εορτής της πόλης μας, αφιερωμένης στη μνήμη των πολιούχων της Πεντεκαίδεκα Μαρτύρων που μαρτύρησαν στη […]

Συνάντηση με νόημα

Στην Αθήνα βρέθηκε την Δευτέρα 27 Νοεμβρίου η υποψήφια βουλευτής Κιλκίς και δικηγόρος Καλλισθένη Πάκα και συναντήθηκε με τον συντοπίτη […]