Κιλκισιώτικες κουβεντούλες

Δηκτικό σχόλιο γιά τους νέους διοικητές νοσοκομείων

Με αφορμή την τοποθέτηση των νέων διοικητών στα νοσοκομεία, η βουλεύτρια Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ Ειρήνη-Ελένη Αγαθοπούλου διατύπωσε το ακόλουθο σχόλιο:

«Διοικητής Νοσοκομείου (αρσ.) Ενδιάμεση βαθμίδα ανέλιξης στην κομματική πυραμίδα της ΝΔ, μεταξύ τοπικής αυτοδιοίκησης και κεντρικής πολιτικής σκηνής.

Εάν έχεις διατελέσει με επιτυχία υποψήφιος δήμαρχος, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος ή/και εάν έχεις εκλεγεί σε μια από τις παραπάνω θέσεις για μια τουλάχιστον θητεία, στη συνέχεια αναλαμβάνεις τη διοίκηση ενός νοσοκομείου, μέχρι να γίνουν εθνικές εκλογές και να βάλεις εκεί υποψηφιότητα.

Προσοχή! Να προσέξεις να μη διοριστείς διοικητής σε Νοσοκομείο της εκλογικής σου περιφέρειας, διότι θα υπάρχει ασυμβίβαστο με την βουλευτική υποψηφιότητα. Όρια ηλικίας δεν υπάρχουν για την επιλογή, μόνο όριο σταυρών (μονάδα μέτρησης: χιλιάδες)».

Το παραπάνω είναι από το λήμμα διοικητής νοσοκομείου του «Χρηστικού Λεξικού» της Ν.Δ.

Προφανώς υπάρχουν και άλλοι τρόποι να γίνει κάποιος διοικητής νοσοκομείου με τη ΝΔ, π.χ. εάν σας το έχει υποσχεθεί ο ίδιος ο πρόεδρος του κόμματος για να σας πείσει να στηρίξετε στις εκλογές ή αν είστε στρατηγός.

Τώρα, εάν συγκαταλέγεστε στο γυναικείο φύλο έχετε ελάχιστες έως 13% πιθανότητες να λάβετε αυτή τη θέση. Εξάλλου δεν θέλετε κιόλας, έτσι δεν είναι;».

Περισσότερα

Εύκολο… να μετρηθούν

Μέγα το πλήθος κατά την ομιλία Κασσελάκη στο Κιλκίς. Το πλήθος… των αστυνομικών συνοδείας και των υποψηφίων ευρωβουλευτών! Το άλλο […]

Επιλογές ποιότητας

Το πλέον βασικό από τα ζητούμενα, σε ό,τι αφορά στην ζωή πολιτών στις μικρές κοινότητες, είναι η ποιότητά της. Και […]

Δείτε ακόμα

ΛΑΝΑΡΑΔΕΣ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ

(Στον υπέροχο φίλο μου Γιάννη Σαββόπουλο) Λαναράς ή λαναριτζής ήταν ο τεχνίτης που επεξεργαζόταν το προερχόμενο από το κούρεμα των […]

Απεδείχθη, ότι… χρειάζονται

Συγκαταλέγεται στα θέματα, στα οποία η στήλη κατά καιρούς αναφέρεται με αρνητικό σχολιασμό, καθώς από τότε, που ανέκυψε, συνεχίζει να […]