Κιλκισιώτικες κουβεντούλες

Δίκαια εύσημα

Όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι Κιλκίς μηδενός εξαιρουμένου, απένειμαν κατά την συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Κιλκίς της Τετάρτης 28.6.17 εύσημα στο προσωπικό καθαριότητας του δήμου, μόνιμο και εποχικό, γιά την καθαρή και ευπρεπή εικόνα της πόλης του Κιλκίς, την στιγμή που κατά το τελευταίο διάστημα άλλα αστικά κέντρα και ιδίως τα μεγάλα «πνίγηκαν» και «πνίγονται» σε …«λόφους» απορριμμάτων.

Όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι είχαν να πουν ένα καλό λόγο γιά τους εργαζόμενους, που ήρθησαν στο ύψος των περιστάσεων (αφόρητος καύσων, κίνδυνοι γιά την δημόσια υγεία), και φρόντισαν να μην αντιμετωπίσουν τουλάχιστον αυτό το οξύ πρόβλημα οι πολίτες του Κιλκίς.

Απολυτως δίκαια αυτά τα εύσημα, αρκεί να συνοδευθούν και από ενδιαφέρον γιά λυσιτελή αντιμετώπιση των θεμάτων που απασχολούν αυτούς τους ανθρώπους.

Περισσότερα

«Οι μόνοι χωρίς κολυμβητήριο»

H ομιλία του σε πρόσφατη εκδήλωση του κόμματός του «Νίκη» αφορούσε στα γενικά θέματα. Όμως, ο Δημήτρης Νατσιός δεν λησμονεί… […]

Φωτοσχόλιο

Από την επισκεψη της Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου στην Αγία Παρασκευή

Αν… δεν ήταν ο Σούλης!

Τον υφυπουργό υγείας Δημήτρη Βαρτζόπουλο ανακοίνωσε ότι φέρνει στο Κιλκίς γιά εκδήλωσή της η διοικούσα επιτροπή εκλογικής περιφερείας (ΔΕΕΠ) Κιλκίς […]

Δείτε ακόμα