Αθλητισμός

Διενεργήθηκαν στον Άθλο οι εξετάσεις γιά την απόκτηση εγχρώμων ζωνών

Στην ατμόσφαιρα, που επικρατεί σε τέτοιες εκδηλώσεις και παρουσία πλήθους φίλων του συλλόγου που κατέκλυσαν τον χώρο, διενεργήθηκαν την Κυριακή 1.2.15, στην αίθουσα του πνευματικού κέντρου της ιεράς μητροπόλεως Πολυανής και Κιλκισίου, οι προαγωγικές εξετάσεις αθλητών τεκβον-ντο (τεκβον-ντόκα) του Αθλου Κιλκίς γιά τις έγχρωμες ζώνες.
Οι αθλητές εξετάσθηκαν σε κινήσεις κατά υποθετικού αντιπάλου (πούμσε), τεχνικές αυτοάμυνας, αγώνα, θεωρία και θραύσεις σανίδων, με την «παράσταση» να «κλέβουν» αυτοί των πολύ μικρών ηλικιακών κατηγοριών.
Μέτα το πέρας των εξετάσεων διενεργήθηκε η προγραμματισμένη κλήρωση της λαχειοφόρου αγοράς του συλλόγου και απονεμήθηκαν τα δώρα (δύο «τάμπλετ») στους δικαιούχους τους. Ακολούθησε απονομή διπλωμάτων και ζωνών ανά αθλητή και η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με μικρή γιορτή και τις ανάλογες αναμνηστικές φωτογραφίες.
Στο σχετικό ενημερωτικό δελτίο αναφέρονται και τα εξής:
«….Ο προπονητής του συλλόγου Κωνσταντίνος Πουντζουκιδης δήλωσε ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα της εκδήλωσης και ευχήθηκε σε μικρούς και μεγάλους αθλητές πολλές επιτυχίες και καλά αποτελέσματα στους επόμενους αγώνες της ομοσπονδίας ενώ ευχαρίστησε θερμά τους γονείς και τα μέλη του συλλόγου για την υπομονή και κατανόηση που έδειξαν κατά την διάρκεια της διαδικασίας. Ο έφορος Αναστάσιος Μουτσακης δήλωσε ικανοποιημένος από την απόδοση όλων των αθλητών και έδωσε τα συγχαρητήρια σε όλους.
Ο σύλλογος έπλεξε το εγκώμιο του αντιπροέδρου του Δημητρίου Γιαννουλάκου για τα την πρωτοβουλία της λαχειοφόρου αγοράς που πραγματοποιήθηκε για να καλυφθούν μέρος από τα έξοδα μετακίνησης και συμμετοχών των αθλητών στα επίσημα πρωταθλήματα της ομοσπονδίας».

Περισσότερα
Δείτε ακόμα