Οικονομία

Διευκρινήσεις της ΔΕΗ γιά το πρόγραμμα επιβράβευσης

Από την ΔΕΗ ΑΕ ανακοινώθηκαν αναφορικά με το πρόγραμμα επιβράβευσης των συνεπών οικιακών πελατών που για πρώτη φορά εφαρμόζει η επιχείρηση από τις αρχές του έτους 2016, τα εξής:

– Στο πρόγραμμα εντάσσονται οι πελάτες με οικιακό τιμολόγιο ΔΕΗ, οι οποίοι έχουν εξοφλήσει όλους τους εκκαθαριστικούς λογαριασμούς του έτους 2015, μέχρι και την ημερομηνία λήξης τους, ανεξαρτήτως του τρόπου εξόφλησης που είχαν επιλέξει.

– Οι πελάτες αυτοί επιβραβεύονται με επιστροφή του διπλάσιου ποσού του παγίου που θα χρεωθεί στους εκκαθαριστικούς λογαριασμούς του έτους 2016.
Υπενθυμίζεται, ότι οι λογαριασμοί μπορούν να εξοφλούνται στα 101 καταστήματα της ΔΕΗ πανελλαδικά, καθώς και σε άλλα εναλλακτικά δίκτυα, σε περισσότερα από 6.000 σημεία σ’ ολόκληρη την χώρα:

– Στα ΕΛΤΑ και στους αγροτικούς διανομείς

– Στις συνεργαζόμενες τράπεζες, με πάγια τραπεζική εντολή, μέσω e- banking, phone-banking, ATM και μηχανήματα αυτόματων συναλλαγών

– Σε συμβεβλημένους συνεργάτες, όπως «αλυσίδες» καταστημάτων, πρακτορεία του ΟΠΑΠ, φαρμακεία κ.λπ που έχουν την ειδική σήμανση
«ΕΔΩ ΕΞΟΦΛΟΥΝΤΑΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΔΕΗ»

– Μέσω της υπηρεσίας e-bill της ΔΕΗ για τους χρήστες του e-banking.
Στην ανακοίνωση αναφέρονται και τα εξής:
«Μετά την εφαρμογή του προγράμματος επιβράβευσης, παρατηρήθηκε ότι ωρισμένοι μεμονωμένοι συνεργάτες της ΔΕΗ (π.χ. Καταστήματα ΟΠΑΠ, φαρμακεία), έχουν αποδώσει με καθυστέρηση τα ποσά που εισέπραξαν από τους πελάτες μας. Αποτέλεσμα αυτού, συνεπείς πελάτες μας να μην έχουν λάβει την επιστροφή του διπλάσιου του παγίου.

Προκειμένου να τους χορηγηθεί η επιστροφή του παγίου παρακαλούνται οι οικιακοί πελάτες με τα αποδεικτικά εξόφλησης των εκκαθαριστικών λογαριασμών έτους 2015 να απευθυνθούν:
• – Σε οποιοδήποτε Κατάστημα ΔΕΗ
• – Στο Τμήμα Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης, 11770
• – Στην ιστοσελίδα ΔΕΗ www.dei.gr, συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας
https://www.dei.gr/el/epikoinwnia/forma-epikoinwnias-xristwn- epikoinwniste-mazi-mas/param/category/1/option/1 ».

Περισσότερα

4η Ρομποτική αποθήκη από την ELVIAL

Πού αποθηκεύουμε τα προφίλ αλουμινίου σας; Πώς διαχειριζόμαστε τις παραγγελίες για να είναι άψογες ποιοτικά και να παραδίδονται όπως πρέπει […]

Δείτε ακόμα

«Ξεσήκωσε»

Χορευτικό συγκρότημα του συλλόγου Κρητών «Το Αρκάδι» ήταν αυτό, που, πρώτο μεταξύ πολλών, «άνοιξε» τον «κύκλο» των πολιτιστικών-ψυχαγωγικών εκδηλώσεων της […]