Κιλκισιώτικες κουβεντούλες

Διδάσκουν την σωστή νοοτροπία

Δάσκαλοι που …διδάσκουν το σωστό και αυτονόητο γιά το πώς πρέπει να αντιμετωπίζουν οι αυριανοί πολίτες τις συνέπειες του χιονιά.

Πιάνοντας φτυάρια και κάθε χρήσιμο αποχιονιστικό εργαλείο και καθαρίζοντας από τα χιόνια αυλόγυρο και πεζοδρόμιο, ώστε να είναι δυνατή η πρόσβαση στο σχολείο.
Ετσι, δημιουργούνται σωστές νοοτροπίες και έτσι καλλιεργείται η υπευθυνότητα, όσον αφορά στην από πολύ μικρή ηλικία έμπρακτη γνώση αντιμετώπισης αντίξοων συνθηκών και δύσκολων καταστάσεων.
ΔΑΣΚΑΛΟΙ 4ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΙΛΚΙΣ
Και γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο πρέπουν εύσημα στους δασκάλους του 4ου δημοτικού σχολείου Κιλκίς, που αποκαθιστούν εκπαιδευτικές πρακτικές, ο «παραγκωνισμός» των οποίων επί δεκαετίες στερησε πολύτιμα «εφόδια» από τους πολίτες τούτου του τόπου, όσον αφορά την επίδειξη της αναλόγως προς τις περιστάσεις επιβαλλόμενης νοοτροπίας.

Κατά τα λοιπά, και οι ίδιοι γνωρίζουν ότι δεν προσφέρει τίποτε, σε σχέση με την σφυρηλάτηση και διαμόρφωση μιάς τέτοιας ορθής αντίληψης και νοοτροπίας, εκθειασμός εκείνου ή εκείνων που πράττουν το αυτονόητο.

Περισσότερα

Ούτε λόγος… γιά «ισοπαλία»!

Για όσους πιστεύουν, ότι το ανωτέρω φωτογραφικό στιγμιότυπο είναι «τραβηγμένο» από κάποιο εκλογικό κέντρο, όπου πρόκειται να διενεργηθούν δημοτικές εκλογές, […]

Τρύγος και σε αμπέλι και… σε ψήφους!

Ξεκίνησε η περίοδος του τρύγου στον νομό μας η συμπαθεστάτη υποψήφια οινοποιός και υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος Άννα Σακαλάκη είναι υποχρεωμένη […]

Φωτοσχόλιο

Από τη επιμνημόσυνη δέηση στον μητροπολιτικό ναό της πόλης του Κιλκίς στη Μνήμη των θυμάτων Γενοκτονίας της Μικράς Ασίας

Δείτε ακόμα