Τους διατελέσαντες προέδρους του συλλόγου θα τιμήσει ο Ποντιακός Νέας Σάντας

Αθλητισμός /

Έναν ….διαφορετικό χορό διοργανώνει ο Ποντιακός Νέας Σάντας, αφού κατά την διάρκειά του ο σύλλογος θα τιμήσει όλους τους διατελέσαντες προέδρους του, αποβιώσαντες και εν ζωή, εξ ου και η επωνυμία «Ο χορός ….των προέδρων»!
Ο χορός θα δοθεί το προσεχές Σάββατο 7.3.15, στο κέντρο «Πλατανιά» της Ν.Σάντας, με ώρα έναρξης προσέλευσης 9 το βράδυ, και θα πλαισιωθεί από πληθώρα «ηχηρών» ονομάτων Ποντίων καλλιτεχνών.

Τα ονόματα
Ειδικότερα θα τιμηθούν μετά θάνατον οι Χρήστος Χριστοφορίδης, Αβραάμ Βενετικίδης, Αλέξανδρος Πουνερίδης, Αναστάσιος Πουλχαρίδης, Φώτιος Ροδόπουλος, Αλκιβιάδης Χωλίδης, Χρηστος Πηλείδης και Χριστόφορος Χωλίδης και οι εν ζωή Πλαστήρας Γαλανάκης, Βασίλειος Χατζηαποστόλου, Οδυσσεύς Πιπερίδης, Χαράλαμπος Τζορμπατζόγλου, Γεώργιος Ουρτζάνης, Γεώργιος Λαζαρίδης, Μιλτιάδης Σοφιανός, Ανέστης Χατζηαθανασιάδης, Μάριος Παλαιόπουλος, Αριστείδης Καϊσίδης, Θεόδωρος Χρυσοστομίδης και Χαράλαμπος Ασλανίδης.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Διήμερη επίσκεψη στο Κιλκίς του επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης «Πράξεις για τη Μακεδονία» Χρήστου Παπαστεργίου

Διήμερη επίσκεψη στο δήμο Κιλκίς θα πραγματοποιήσει, αύριο Πέμπτη 9 και την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου, κλιμάκιο στελεχών της περιφερειακής παράταξης, […]