Ειδήσεις Video

“Διασταυρωμένα πυρά” για τον τρόπο λειτουργίας του δήμου Παιονίας (Βίντεο)

Στο επίκεντρο της αντιπαράθεσης, για πολλοστή φορά το τελευταίο διάστημα, βρέθηκε στην συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Παιονίας την Τρίτη 25.2.20 το ζήτημα το οποίο σχετίζεται με το εργασιακό κλίμα στις τάξεις των υπαλλήλων του δήμου στην τρέχουσα περίοδο δημαρχεύοντος του νέου δημάρχου Κωνσταντίνου Σιωνίδη.

Ένα κλίμα “ιδιαίτερα βεβαρημένο, ευνοιοκρατικό για αρεστούς της δημοτικής αρχής που τρομοκρατεί τους δημοτικούς υπαλλήλους” όπως ισχυρίσθηκε, αλλά χωρίς να προσκομίσει αποδεικτικά στοιχεία κάνοντας μόνον φραστικές αναφορές “περί παρασκηνιακών ενεργειών που προκαλούν φοβίες ώστε να δημοσιοποιούνται περιστατικά διώξεων κατά μη αρεστών υπαλλήλων” ο εκπρόσωπος της μείζονος μειοψηφίας Ιωάννης Αλίρης.

Σε αντίθεση με τα όσα ανέφερε ο δήμαρχος Παιονίας Κωνσταντίνος Σιωνίδης ο οποίος στην τοποθέτηση του έκανε λόγο μία “διαλυμένη διοίκηση την οποία παρέλαβε από την σημερινή μείζονα μειοψηφία, με πολλαπλά περιστατικά παραιτήσεων διευθυντικών στελεχών, η οποία έχει βελτιωθεί θεαματικά στο διάστημα της νέας διοίκησης, χωρίς βεβαίως περιστατικά διώξεων και παραπόνων, όπως προκύπτει και από το σχετικό έγγραφο του συλλόγου δημοτικών υπαλλήλων του νομού μας”.

Αναλυτικότερα για το τι ακριβώς ειπώθηκε επ΄αυτού στην χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου μπορείτε να παρακολουθήσετε στο σχετικό βίντεο.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

«Καιρός να ενωθούμε»

Την μνήμη της γενοκτονίας εις βάρος του Ελληνισμού του Πόντου τίμησαν, με εκδήλωσή τους το Σάββατο 13.5.23, οι φίλοι του […]

Γίνεται… πιό συχνά;

Παιδαγωγικό συνέδριο στο Κιλκίς με… εκατόν εικοσιπέντε (125) συμμετοχές, εκ των οποίων οι εκατό (100) από… όλη την χώρα και […]