Κοινωνία

Διανομή ακτινιδίων σε ωφελουμένους του προγράμματος ανθρωπιστικής κρίσης

Από τον δήμο Κιλκίς και την αντιδημαρχία κοινωνικής πρόνοιας, πολιτισμού, δόμησης και διαφάνειας ανακοινώνεται ότι θα πραγματοποιηθεί δωρεάν διανομή ακτινιδίων σε κατόχους της κάρτας σίτισης του προγράμματος ανθρωπιστικής κρίσης.

Η διανομή θα γίνει στα σφαγεία Κιλκίς (δεύτερο χιλιόμετρο Κιλκίς – Μεταλλικού) την Δευτέρα 11, την Τρίτη 12 και την Τετάρτη 13.1.15 από τις 9 το πρωί έως τις 2 μετά το μεσημέρι.
Οι ωφελούμενοι καλούνται να προσκομίσουν τα ακόλουθα δικαιολογητικά:
 Κάρτα σίτισης του προγράμματος ανθρωπιστικής κρίσης
 Δελτίο αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατήριο.

Η εν λόγω κοινωνική δράση υλοποιείται σε εφαρμογή του κανονισμού της Ευρωπαϊκής Ένωσης 1031/2014, ο οποίος αναφέρεται σε συμπληρωματικά έκτακτα μέτρα στήριξης στους παραγωγούς ωρισμένων οπωροκηπευτικών και της κοινής υπουργικής απόφασης των υπουργείων αγροτικής ανάπτυξης και τροφίμων, εργασίας, κοινωνικής ασφάλισης και κοινωνικής αλληλεγγύης.

Σε περίπτωση που οι δικαιούχοι της κάρτας σίτισης δεν παραλάβουν τα προϊόντα που τους αναλογούν εντός των καθορισθέντων ημερομηνιών, οι αδιάθετες ποσότητες θα διανεμηθούν κατά προτεραιότητα σε ωφελούμενους του επιχειρησιακού προγράμματος Ι ”Επισιτιστική και βασική υλική συνδρομή για το ταμείο ευρωπαϊκής βοήθειας (ΤΕΒΑ – FEAD)” με την επίδειξη της αίτησης και της αστυνομικής ταυτότητας ή του διαβατηρίου την Πέμπτη 14.1.16 από τις 9 το πρωί έως τις 2 μετά το μεσημέρι.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Ο κατάλληλος αριθμός

Η συνδυασμένη κρίση των τελευταίων χρόνων, επί δεκαετία οικονομική, επί τριετία υγειονομική και την τελευταία διετία ενεργειακή, επέτεινε τις συνέπειες […]