Γενικά

Διαμαρτυρία του Εμπορικού Συλλόγου Κιλκίς την Τετάρτη γιά το φορολογικό

Ο Εμπορικός Σύλλογος Κιλκίς καλεί όλα τα μέλη του να συμμετέχουν στην κινητοποίηση διαμαρτυρίας που θα γίνει την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2023, στην πλατεία Ειρήνης, στις 12 το μεσημέρι, στο Κιλκίς.

Θεωρούμε άδικο αυτό το μέτρο, να θεωρούμαστε όλοι οι επαγγελματίες φοροφυγάδες με έναν απαράδεκτο οριζόντιο τρόπο που τα βλέπει όλα άσπρα – μαύρα.

Διότι τελικά, ένα σωστό και δίκαιο φορολογικό σύστημα πρέπει να λαμβάνει υπόψη του τις πραγματικές συνθήκες ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας, τις ιδιαιτερότητες κάθε επαγγέλματος και να υιοθετεί τη φορολογική ανταποδοτικότητα στην κοινωνία.

Τα καταστήματα θα παραμείνουν ανοιχτά, αφού στις εργασίες της γενικής συνέλευσης της Ομοσπονδίας αποφασίστηκε ότι υπάρχει αθέτιμος ανταγωνισμός που αδικεί τα μικρά καταστήματα.

Φυσικά, το μέτρο είναι προαιρετικό και όποιος θέλει, μπορεί να κάνει στάση εργασίας καθώς αποτελεί αποκλειστικό του δικαίωμα.

Τέλος, η Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2023 ορίστηκε ως νόμιμη ημερομηνία για να είναι ανοιχτά τα καταστήματα, από τις 11 το πρωί έως τις 4 το μεσημέρι, ως τελευταία Κυριακή του Νοεμβρίου για τόνωση της αγοράς, στο πλαίσιο του θεσμού της Black Friday. Φυσικά, και αυτή η απόφαση έχει προαιρετικό χαρακτήρα

Περισσότερα

Παραβίαση του προσωπικού λογαριασμού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του αντιπεριφερειάρχη Α.Βεργίδη

Παραβίαση του προσωπικού λογαριασμού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του αντιπεριφερειάρχη Ανδρέα Βεργίδη ([email protected]), είχε ως αποτέλεσμα emails με φερόμενο ως αποστολέα τον […]

Δείτε ακόμα