Εκπαίδευση

Διαμαρτυρία της ΑΔΕΔΥ Κιλκίς γιά τη διακοπή των μαθητικών δρομολογίων

Η εκτελεστική γραμματεία του νομαρχιακού τμήματος ΑΔΕΔΥ Κιλκίς, συνεδρίασε με αφορμή την διακοπή, πριν από δύο εβδομάδες ορισμένων σχολικών δρομολογίων, η οποία είχε σαν αποτέλεσμα να προκληθεί αναστάτωση στην καθημερινότητα των μαθητών, των γονέων και εκπαιδευτικών.

Προβλήματα που έχουν σαν συνέπεια, οι μαθητές να μην μπορούν να προσέλθουν στις σχολικές τους μονάδες. Οι γονείς να προσπαθούν να βρουν τρόπους μετακίνησης των παιδιών προς τα σχολεία τους και οι εκπαιδευτικοί να μην μπορούν να προσφέρουν την εκπαίδευση που θέλουν και αρμόζει προς τους μαθητές τους.

Δεν μπορούμε εν έτη 2023 να βιώνουμε ως κοινωνία τέτοιες καταστάσεις. Θα πρέπει να αλλάξει όλο το νομοθετικό πλαίσιο που διέπει αυτούς τους διαγωνισμούς, ώστε να μην υπάρχουν τέτοιου είδους φαινόμενα.

Εκφράζουμε την αμέριστη στήριξη μας στους μαθητές και καλούμε όλους τους αρμόδιους φορείς, να βρουν όσο το δυνατόν συντομότερα λύση στο πρόβλημα που ταλανίζει την κοινωνία του νόμου Κιλκίς.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Ο κατάλληλος αριθμός

Η συνδυασμένη κρίση των τελευταίων χρόνων, επί δεκαετία οικονομική, επί τριετία υγειονομική και την τελευταία διετία ενεργειακή, επέτεινε τις συνέπειες […]