Κιλκισιώτικες κουβεντούλες

Κατά τα λοιπά ….«αναπλάσθηκε»

Η στήλη το είχε επισημάνει και όταν η κατάσταση ήταν κάπως καλύτερη.

Σήμερα, το πρόγραμα έχει χειροτερεύσει, και η διέλευση ή και αυτή ακόμη η στάθμευση στον χώρο στάθμευσης του πρώην στρατοπέδου Διαλέττη («δίδυμα» κτίρια) στην «καρδιά» του Κιλκίς, τον οποίο εποπτεύει ο δήμος Κιλκίς, είναι περισσότερο από προβληματική μόλις νυχτώνει.

Και τούτο, διότι η έλλειψη στοιχειώδους υποδομής φωτισμού κάνει το σκοτάδι …πίσσα, έτσι που και τα φώτα των αυτοκινήτων …να μην αρκούν γιά να μετριασθεί!

Οσο γιά τους πεζούς ….«ας τα να πάνε» είτε αν δεν «τα πάνε καλά» με το σκοτάδι είτε αν δεν προσέχουν!

Τούτη την φορά η στήλη δεν επισημαίνει τα ανωτέρω ύστερα από δική της πρωτοβουλία, αλλά κατόπιν προτροπής και «προσυπογραφής» τακτικών αναγνωστών μας, που της εξέφρασν τηλεφωνικώς στην αγανάκτησή τους.
Κατά τα λοιπά η περιοχή …«αναπλάσθηκε»!

Περισσότερα

Αντιγραφή Μητσοτάκη 1

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αντιγράφει τον δήμαρχο Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη στο Πασχαλινό μήνυμά του και όχι μόνο!

Φωτοσχόλιο

Από τις ασφαλτοστρώσεις στις οδούς Ουτσκούνη, Στέρνας και Λυκούργου

«Η σιωπή των …αμνών»!

Πρόσφατα έγιναν γνωστά τα στοιχεία και οι δείκτες επιδόσεων των δήμων της χώρας μας για το έτος 2024 από πλευράς […]

Δείτε ακόμα